Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

Lian Spijkerman

project details
Klant
Lian Spijkerman
Datum
13 januari 2021
Werkzaamheden

Bouw website

Design

YourSite

CMS

WordPress

Lian Spijkerman

Kracht en balans vanuit wie je werkelijk bent

Het gevoel hebben dat er vele versies van jezelf in je hoofd zitten en je niet meer kunt onderscheiden wie je werkelijk bent. Als iemand je vraagt wat je het liefste wil of doet, waar je energie van krijgt, wat jouw passie is, weet je misschien niet eens het antwoord. Alsof je het contact met jezelf verloren hebt.

We hebben van jongs af aan geleerd om ons aan te passen aan onze sociale omgeving, onze ouders, school, vrienden. Hoe je je hoort te gedragen en als je dat braaf doet dan krijg je er liefde en aandacht voor terug. Gedurende het leven heb je je zoveel aangepast aan je omgeving om aan al die verwachtingen te voldoen, dat je afgeleerd bent om jezelf te zijn. Je wordt streng voor jezelf, perfectionistisch of je kunt een enorme pleaser zijn. En daarmee verlies je langzaam het gevoel van in balans zijn en vanuit je eigen kracht leven.

Wat is er gerealiseerd

Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd gebaseerd op WordPress (Content Management Systeem). Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon.

De website wordt ook door ons gehost, wat betekent dat wij ook het onderhoud van de website verzorgen. Zo heeft de klant geen omkijken naar de juiste werking en veiligheid van de website. Ook is de website gekoppeld aan Google Analytics voor het bekijken van de bezoekerstatistieken en kunnen op deze manier metingen uitgelezen worden.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij voor deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

wordpress
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Wat zegt de klant

Brigitte Reuvers
Huidinstituut Reuvers

Wij willen alle medewerkers van YourSite te Rijswijk alle ondersteuning die zij hebben geleverd bij het bouwen van onze nieuwe website www.huidinstituutreuvers.nl alsook voor de aangekaarte ideeën en ict-oplossingen. We zijn erg blij met onze keuze voor YourSite. Met vriendelijke groeten, Brigitte en Henry Reuvers uit Landgraaf

Trots op het resultaat

Restaurant de bank
Restaurant de bank
6 mei, 2024
Power to improve
Power to improve
26 maart, 2024
Pulzzz
Pulzzz
19 maart, 2024
Kipkruiden
Kipkruiden
12 maart, 2024
Het land van Kerstman
Het land van Kerstman
26 februari, 2024
Het land van Sinterklaas
Het land van Sinterklaas
26 februari, 2024
Diaber
Diaber
9 januari, 2024
Berk Partners
Berk Partners
1 november, 2023

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.