Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

Logistiek manager van het jaar

project details
Klant
Logistiek manager van het jaar
Datum
25 oktober 2015
Werkzaamheden

Bouw website

Design

YourSite

CMS

Joomla

Logitiek manager van het jaar

Kandidaten worden voorgedragen of kunnen zichzelf aanmelden. Daartoe vullen zij een vragenlijst in en leveren gegevens aan. De jury beoordeelt de binnengekomen dossiers om te komen tot vijf genomineerden. Deze vijf presenteren zich in de voorronde aan het publiek tijdens een logistiek event. Vervolgens gaat de jury aan de slag met het afleggen van bedrijfsbezoeken. Gelijktijdig worden er 360 graden analyses gemaakt van de genomineerden als onderdeel van de selectiecriteria. Deze analyses worden uitgevoerd door Right Management. De jury komt bijeen om te bepalen welke drie genomineerden er doorgaan naar de finale. De finalisten presenteren zich tijdens het verkiezingsevenement. De jury bepaalt wie er winnaar wordt van de verkiezing van de Logistiek Manager van het Jaar.

Wat is er gerealiseerd

Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd gebaseerd op Joomla! (Content Management Systeem). Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon.

De website wordt ook door ons gehost, wat betekent dat wij ook het onderhoud van de website verzorgen. Zo heeft de klant geen omkijken naar de juiste werking en veiligheid van de website. Ook is de website gekoppeld aan Google Analytics voor het bekijken van de bezoekerstatistieken en kunnen op deze manier metingen uitgelezen worden.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij voor deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

Joomla
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Wat zegt de klant

Brigitte Reuvers
Huidinstituut Reuvers

Wij willen alle medewerkers van YourSite te Rijswijk alle ondersteuning die zij hebben geleverd bij het bouwen van onze nieuwe website www.huidinstituutreuvers.nl alsook voor de aangekaarte ideeën en ict-oplossingen. We zijn erg blij met onze keuze voor YourSite. Met vriendelijke groeten, Brigitte en Henry Reuvers uit Landgraaf

Trots op het resultaat

Restaurant de bank
Restaurant de bank
6 mei, 2024
Power to improve
Power to improve
26 maart, 2024
Pulzzz
Pulzzz
19 maart, 2024
Kipkruiden
Kipkruiden
12 maart, 2024
Het land van Kerstman
Het land van Kerstman
26 februari, 2024
Het land van Sinterklaas
Het land van Sinterklaas
26 februari, 2024
Diaber
Diaber
9 januari, 2024
Berk Partners
Berk Partners
1 november, 2023

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.