Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

Van den Broek Accountants

project details
Klant
Van den Broek Accountants
Datum
22 september 2017
Werkzaamheden

Bouw website

Design

YourSite

CMS

Joomla

Van den Broek Accountants

Verzekerd van een professionele ondersteuning

Van den Broek Accountants is een accountants- en advieskantoor gevestigd te Leiden. Ons kantoor kenmerkt zich door een flexibele aanpak met de nadruk op een persoonlijke behandeling.

Wij zijn actief in de gehele regio en vinden onze cliënten vooral in het midden- en kleinbedrijf, waaronder veel familiebedrijven. Naast onze nationale praktijk zijn wij ook internationaal actief. In Nederland zijn wij lid van SRA. SRA staat voor Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-administratieconsulenten en is een groep van circa 370 accountantskantoren met een uitgebreid kwaliteitssysteem.

Internationaal zijn wij lid van INAA (International Network of Accountants and Auditors). Met de INAA zijn onze cliënten met buitenlandse vestigingen verzekerd van dezelfde professionele ondersteuning die zij in Nederland ook van ons kunnen verwachten.

Wat is er gerealiseerd

Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd gebaseerd op Joomla! (Content Management Systeem). Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon.

De website wordt ook door ons gehost, wat betekent dat wij ook het onderhoud van de website verzorgen. Zo heeft de klant geen omkijken naar de juiste werking en veiligheid van de website. Ook is de website gekoppeld aan Google Analytics voor het bekijken van de bezoekerstatistieken en kunnen op deze manier metingen uitgelezen worden.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij voor deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

Joomla
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Wat zegt de klant

Brigitte Reuvers
Huidinstituut Reuvers

Wij willen alle medewerkers van YourSite te Rijswijk alle ondersteuning die zij hebben geleverd bij het bouwen van onze nieuwe website www.huidinstituutreuvers.nl alsook voor de aangekaarte ideeën en ict-oplossingen. We zijn erg blij met onze keuze voor YourSite. Met vriendelijke groeten, Brigitte en Henry Reuvers uit Landgraaf

Trots op het resultaat

Diaber
Diaber
9 januari, 2024
Berk Partners
Berk Partners
1 november, 2023
Regio Klankbordgroep Zuid-Holland
Regio Klankbordgroep Zuid-Holland
4 september, 2023
Wonderland Entertainment Groep
Wonderland Entertainment Groep
23 augustus, 2023
Wonderland Entertainment
Wonderland Entertainment
20 juli, 2023
Torre-espressomachine
Torre-espressomachine
23 mei, 2023
In den Boekenkast
In den Boekenkast
22 mei, 2023
Veldheer Gevelonderhoud
Veldheer Gevelonderhoud
17 mei, 2023

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.