Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

TANTE TOOS

project details
Klant
TANTE TOOS
Datum
21 april 2021
Werkzaamheden

Bouw website

Design

YourSite

CMS

WordPress

Tante toos suikerloos

Hoi, ik ben TANTE TOOS Suikerloos. Met liefde en passie heb ik dit on- & offline platform voor ouders & kids over lekker en gezond eten opgericht.

Hiermee wil ik jou bewust maken en tegelijkertijd alternatieven aanbieden. Zo kun je kiezen voor snoep zonder troep, handige kids keuken tools, verantwoorde traktaties, het volgen van een inspirerende workshop of krijgen van coaching. Ook deel ik praktische tips en lekkere recepten.

Mijn missie is jou als ouder opweg te helpen naar een bewuste en gezonde levensstijl, waarbij jullie je als gezin goed voelen en er een mooie balans is. Stap voor stap, level it up!

Ook mensen met een gluten- of lactose intolerantie en vegans kunnen goed bij TOOS terecht. Alles is vrij van deze voedingsstoffen en de basis is voornamelijk plantaardig.

Wat is er gerealiseerd

Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd gebaseerd op WordPress (Content Management Systeem). Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon.

Deze website bevat ook een webshop die wij gebouwd hebben met WooCommerce. Met een WooCommerce webshop heeft de klant alle vrijheid om zelf zijn of haar producten toe te voegen en te starten met de verkoop van producten.

De website wordt ook door ons gehost, wat betekent dat wij ook het onderhoud van de website verzorgen. Zo heeft de klant geen omkijken naar de juiste werking en veiligheid van de website. Ook is de website gekoppeld aan Google Analytics voor het bekijken van de bezoekerstatistieken en kunnen op deze manier metingen uitgelezen worden.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij voor deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

wordpress
wooComerce
Ideal
Hosting
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Wat zegt de klant

Dhr. Jan Braal
Diaber Minerals

We hebben meerdere sites bij Yoursite en zijn enorm tevreden. Eindelijk een dienstverlener die eerlijk, transparant met een mooi all-in-concept aanbied. Uniek in de wereld van web-dienstverleners waarvan de meeste of ondermaats presteren, of vooral gefocussed zijn op het zoveel mogelijk sturen van facturen. Aanrader!

Trots op het resultaat

SP Consultancy
SP Consultancy
12 juli, 2024
Restaurant de bank
Restaurant de bank
6 mei, 2024
Power to improve
Power to improve
26 maart, 2024
Pulzzz
Pulzzz
19 maart, 2024
Kipkruiden
Kipkruiden
12 maart, 2024
Het land van Kerstman
Het land van Kerstman
26 februari, 2024
Het land van Sinterklaas
Het land van Sinterklaas
26 februari, 2024
Diaber
Diaber
9 januari, 2024

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.