Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Onze diensten

LiteSpeed Webhosting bij YourSite

Waarom kiezen voor LiteSpeed?

Bij YourSite begrijpen we het belang van snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie voor jouw online aanwezigheid. Daarom bieden we LiteSpeed aan als de ultieme upgrade voor jouw hostingbehoeften. Met LiteSpeed kun je er zeker van zijn dat jouw website altijd snel en responsief is, waardoor je jouw bezoekers een geweldige online ervaring biedt en tegelijkertijd jouw online succes vergroot.

LiteSpeed Webhosting

Geniet van ultrasnelle laadtijden

Met LiteSpeed zorgen we ervoor dat jouw website sneller laadt dan ooit tevoren. Jouw bezoekers zullen genieten van een vlekkeloze browse-ervaring zonder lange wachttijden.

 • Verbeterde gebruikerservaring
 • Betere zoekmachineprestaties
 • Optimalisatie voor mobiele apparaten
 • Geoptimaliseerde serverprestaties

Geoptimaliseerd voor WordPress en Joomla!

LiteSpeed is speciaal geoptimaliseerd voor WordPress en Joomla! websites. Met LiteSpeed kun je genieten van verbeterde prestaties en betrouwbaarheid voor je WordPress of Joomla! site, waardoor deze soepel draait, zelfs bij hoge verkeersbelastingen.

LiteSpeed Webhosting
LiteSpeed Webhosting

Geavanceerde caching-mogelijkheden

LiteSpeed biedt geavanceerde caching-mogelijkheden, waaronder full-page caching en op disk gebaseerde caching. Deze caching-mogelijkheden helpen bij het verbeteren van de prestaties van jouw website door de laadtijd van pagina’s aanzienlijk te verkorten, waardoor je bezoekers een naadloze browse-ervaring krijgen.

Ja, regel maar!

Wanneer je LiteSpeed aanvraagt bij ons, hoef je je geen zorgen te maken over de installatie. Ons team staat klaar om LiteSpeed voor jou te installeren op jouw website. We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, vanaf het moment van aanvraag tot aan de volledige implementatie.

Meer informatie

Als je meer informatie wilt ontvangen over LiteSpeed en hoe het jouw website kan verbeteren, staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op en wij zullen je graag meer informatie verstrekken over de voordelen van LiteSpeed en ons installatieproces.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 010 - 300 71 37

Kies voor Litespeed!

Wil je jouw website naar nieuwe hoogten tillen? Kies dan vandaag nog voor LiteSpeed bij YourSite! Ervaar de kracht van ultrasnelle laadtijden, ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid voor jouw online aanwezigheid.

De kosten voor onze Litespeed upgrade zijn € 2,50 excl. BTW per maand en een eenmalige vergoeding van € 65,- excl. BTW voor installatie en configuratie van Litespeed.

Vul je gegevens hiernaast in het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

  Litespeed

  Graag Litespeed installeren (eenmalig € 65,-/€ 2,50 per maand)Ik wil graag eerst nog wat meer informatie

  Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW


  12
  JAAR EXPERTISE
  YourSite bestaat alweer sinds 2010. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een gerenommeerd marketing- en webdesignbureau met een uitstekende dienstverlening.

  Bij YourSite hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht en nauw contact met de klant. Het beste resultaat is dat wij jouw verwachtingen waar kunnen maken en vaak zelfs nog meer…