Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

Businessclub de Petrus

project details
Klant
Businessclub de Petrus
Datum
16 april 2019
Werkzaamheden

Bouw website

Design

YourSite

CMS

WordPress

Businessclub de Petrus

Businessclub DePetrus wil op een informele manier interessante bijeenkomsten organiseren in een prachtige inspirerende omgeving. De Businessclub heeft geen winstoogmerk. Gelden die overblijven worden ingezet voor behoud van de Petruskerk.

De Sint-Petruskerk is een neoromaanse katholieke kerk in Vught gebouwd in 1884. In 2005 werd de Sint Petrus kerk in Vught aan de eredienst onttrokken. De belangrijkste reden hiervoor was de slechte bouwkundige staat van het gebouw. Begin 2011 heeft een zevental Vughtenaren onder de bedrijfsnaam De Petrus B.V. de koppen bij elkaar gestoken teneinde de sloop van een van de markantste gebouwen van Vught te voorkomen. De voormalige Sint Petrus kerk ligt pal in het centrum van Vught en is daarmee beeld- en sfeerbepalend.

Wat is er gerealiseerd

Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd gebaseerd op WordPress (Content Management Systeem). Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij voor deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

wordpress
Google
Analytics
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Wat zegt de klant

Borius van der Meulen
Jeugdtheaterhuis

Nieuwe website Jeugdtheaterhuis leslocatie Gouda
We hebben de ontwikkeling van onze nieuwe site samen met Yoursite als heel prettig ervaren. Ze hebben veel aandacht voor de specifieke vragen en wensen, denken goed mee, zijn heel prettig en flexibel in de communicatie en leveren echt maatwerk. Onze wensen voor de noodzakelijke toepassingen en mogelijkheden binnen de nieuwe website waren complex en nog niet altijd bekend terrein voor Yoursite. Ze hebben er alles aan gedaan om aan onze wensen tegemoet te kunnen komen en blijven dit ook na oplevering op een goede manier ondersteunen. Ook de samenwerkingen tussen Yoursite en onze vormgever voor de grafische laag van de website verliep soepel.
Complimenten dus!

Trots op het resultaat

Power to improve
Power to improve
26 maart, 2024
Pulzzz
Pulzzz
19 maart, 2024
Kipkruiden
Kipkruiden
12 maart, 2024
Het land van Kerstman
Het land van Kerstman
26 februari, 2024
Het land van Sinterklaas
Het land van Sinterklaas
26 februari, 2024
Diaber
Diaber
9 januari, 2024
Berk Partners
Berk Partners
1 november, 2023
Regio Klankbordgroep Zuid-Holland
Regio Klankbordgroep Zuid-Holland
4 september, 2023

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.