Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Onze diensten

Social Media

Social Media

Social Media heeft in korte tijd een belangrijke positie verworven in onze maatschappij. Een effectieve Social Media strategie mag niet meer ontbreken. Dankzij Social Media zijn bedrijven steeds meer in staat om klanten en prospects te informeren. De basis hiervan is het samensmelten van jouw website, webdesign en Social Media. De voordelen van Social Media zijn teveel om op te noemen. Het nadeel is dat het onderhoud tijd kost.

Social Media strategie

Wat is de beste aanpak?

YourSite adviseert je graag over de mogelijkheden en helpt je met het bepalen van de beste aanpak en Social Media strategie. Denk hierbij aan:

 • Opzetten van een effectieve strategie
 • Opzet en inrichting van jouw bedrijfsprofielen
 • Contentcreatie
 • Contentbewaking
 • Integratie op jouw website
 • Advies over het inzetten van je Social Media kanalen

Presentaties

Het uiten via Social Media begint uiteraard met het aanmaken van een bedrijfspagina. Social Media is voor jouw bedrijf een interessant middel om de beeldvorming bij de klanten te bepalen. Social Media dient als een communicatiekanaal tussen jou, jouw bestaande klanten en potentiële klanten. Als deze communicatie professioneel verloopt en je bedrijf beschikt over een gebruiksvriendelijke benadering, zal dit de band tussen jou en jouw klanten ten goede komen.

YourSite adviseert je graag over het inrichten van jouw Social Media marketing en de presentatie van jouw bedrijfsprofielen. Wij beschikken over vele mogelijkheden om uw Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Google bedrijfsprofiel op te zetten en te voorzien van een aantrekkelijk design. YourSite kan je website tevens uitrusten met Facebook, Instagram & Twitter integraties.

Social Media strategie
Social Media strategie

Advertising

Naast Search Engine Advertising (SEA) is een nieuwe vorm van Inbound Marketing aan populariteit aan het winnen: Social Advertising. Tegenwoordig is het mogelijk jouw uitingen via Social Media te promoten, met behulp van Instagram en Facebook, op basis van het CPC (cost-per-click) principe. Jouw Online Marketing heeft hiermee een hele nieuwe tool gekregen waarmee je likes kunt verzamelen voor jouw Facebook pagina of volgers voor jouw Twitter profiel. Hiermee vergroot je jouw bereik van onbetaalde Social Media uitingen.

Advies

Ieder Social Media kanaal trekt een ander publiek en schept andere verwachtingen bij de gebruikers. Daarom is het belangrijk goed na te denken over je Social Media strategie en de vorm van jouw berichtgeving op deze kanalen. YourSite adviseert je graag over de manier van uiten via Social Media kanalen als Facebook, Twitter, LinkedIn en Google. Verder biedt ieder medium zijn eigen voor- en nadelen. Laat je adviseren en stem samen met YourSite af wat de beste strategie is voor jouw Social Media Marketing.

Social Media strategie

Facebook

YourSite realiseert jouw professionele Facebook Fanpage. Informeer naar de mogelijkheden om deze pagina met de website te integreren.

LinkedIn

Haal meer uit je netwerk. Een professionele pagina op LinkedIn helpt je bij het uitbreiden van je zakelijk netwerk.

Google

Laat je bedrijf zien op het Google netwerk. Wij voorzien jouw bedrijf van een professionele bedrijvenpagina, gekoppeld aan Google Maps.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKEHDEN? 010 - 300 71 37

Meer doen met Social Media?

Benieuwd welke Social Media strategie bij je past? Vul je gegevens in het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

  12
  JAAR EXPERTISE
  YourSite bestaat alweer sinds 2010. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een gerenommeerd marketing- en webdesignbureau met een uitstekende dienstverlening.

  Bij YourSite hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht en nauw contact met de klant. Het beste resultaat is dat wij jouw verwachtingen waar kunnen maken en vaak zelfs nog meer…