Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

Power to improve

project details
Klant
Power to improve
Datum
26 maart 2024
Werkzaamheden

Bouw website

Design

YourSite

CMS

Joomla

Power to improve

Bij Power to Improve treden we niet alleen op als boekhouders, maar als uw partner met uitgebreide fiscale kennis. Ik ben Coen en mijn team en ik staan klaar om met u mee te denken en u te ondersteunen bij al uw financiële vraagstukken.

Bij Power to Improve begrijpen we dat succesvol ondernemen meer is dan alleen cijfers in balans houden. We willen uw bedrijf leren kennen, uw doelen begrijpen en samen met u strategieën ontwikkelen om die doelen te bereiken.

Ons team van experts beschikt over diepgaande fiscale kennis en ervaring. Of u nu advies nodig heeft over belastingplanning, financiële rapportage of het optimaliseren van uw bedrijfsstructuur, wij zijn er om u te begeleiden op elk stap van de weg.

Wat is er gerealiseerd

Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd gebaseerd op Joomla! (Content Management Systeem). Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon.

De website wordt ook door ons gehost, wat betekent dat wij ook het onderhoud van de website verzorgen. Zo heeft de klant geen omkijken naar de juiste werking en veiligheid van de website. Ook is de website gekoppeld aan Google Analytics voor het bekijken van de bezoekerstatistieken en kunnen op deze manier metingen uitgelezen worden.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij voor deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

Joomla
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Wat zegt de klant

Brigitte Reuvers
Huidinstituut Reuvers

Wij willen alle medewerkers van YourSite te Rijswijk alle ondersteuning die zij hebben geleverd bij het bouwen van onze nieuwe website www.huidinstituutreuvers.nl alsook voor de aangekaarte ideeën en ict-oplossingen. We zijn erg blij met onze keuze voor YourSite. Met vriendelijke groeten, Brigitte en Henry Reuvers uit Landgraaf

Trots op het resultaat

SP Consultancy
SP Consultancy
12 juli, 2024
Restaurant de bank
Restaurant de bank
6 mei, 2024
Power to improve
Power to improve
26 maart, 2024
Pulzzz
Pulzzz
19 maart, 2024
Kipkruiden
Kipkruiden
12 maart, 2024
Het land van Kerstman
Het land van Kerstman
26 februari, 2024
Het land van Sinterklaas
Het land van Sinterklaas
26 februari, 2024
Diaber
Diaber
9 januari, 2024

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.