Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Onze diensten

E-mailmarketing

E-mailMarketing

Dankzij het internet is het steeds makkelijker geworden om  klanten te benaderen. Om belangrijke informatie te delen met klanten hoef je geen tijdrovend contact meer te onderhouden met jouw klantenkring. Tegenwoordig kunt je jouw gehele klantenbestand informeren met slechts één druk op de knop. Via het internet verhoog je het aantal contactmomenten met de klant. Binnen Online Marketing is het zaak om ieder klantcontact optimaal te benutten. Met de YourSite E-mailmarketing module haal je het maximale uit dit contact.

E-mailmarketing

Mailchimp Nieuwsbrieven

Het is belangrijk om klanten te informeren over de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied. Dit is niet alleen interessant voor de sales en dienstverlening, maar ook voor de klantbinding en uitstraling. Met de nieuwsbrief mogelijkheid van YourSite kun je een grote hoeveelheid (potentiële) klanten gemakkelijk informeren. YourSite presenteert vervolgens jouw boodschap in een aantrekkelijk design.

Uiteraard voorzien wij de website van een passend aanmeldformulier op de nieuwsbrief. Het inschrijven voor een nieuwsbrief is een van de meest waardevolle contactmomenten met jouw klant, omdat het zeker is dat hun interesse is gewekt. Maak hier dus optimaal gebruik van. YourSite biedt naast het standaard aanmeldformulier ook een mogelijkheid om dit formulier uit te breiden. Denk hierbij aan:

 • uitlichten van aanbiedingen
 • vragen wat de reden is dat zij jouw nieuwsbrief willen ontvangen
 • polls voorleggen
 • aandacht vestigen op een belangrijke pagina op de website

Voor onze Accountancy klanten heeft YourSite een speciale fiscaal nieuws module waarmee jouw nieuwsblog automatisch gevuld wordt met fiscale nieuwsberichten. De klanten kunnen zelf aangeven of zij een nieuwsbrief willen ontvangen en hoe vaak deze verstuurd moet worden. Het systeem plaatst vervolgens zelf de meest recente nieuwsberichten in een nieuwsbrief en verstuurt deze automatisch naar de klant.

Digitale klantcommunicatie

Ieder klantcontact moet optimaal benut worden voor marketing doeleinden. Een effectief middel om dit te doen is jouw dagelijkse digitale klantcommunicatie. Veel klantcontact verloopt tegenwoordig via e-mail. Met een passende handtekening als afsluiter van je e-mail kun je jouw klanten subtiel wijzen op bijvoorbeeld je social media accounts, aanbiedingen, jouw blog, producten of sponsors.

E-mailhandtekening

Doe het zelf

Je Mailchimp account volledig in eigen beheer. Wij zorgen voor de integratie met jouw website. Jij doet de rest.

Doe het samen

YourSite maakt het Mailchimp template in jouw eigen huisstijl en draagt zorg voor de gehele inrichting, inclusief abonnee-import. Jij verzorgt de rest.

Wij doen alles

YourSite neemt je alles uit handen. Jij levert de content en wij doen de rest. Lekker makkelijk toch?

Benieuwd naar de mogelijkheden? 010 - 300 71 37

Kunnen wij jou helpen?

Wil je ook het maximale halen uit jouw e-mailmarketing en klantcommunicatie? Vul dan nu ons contactformulier in! Ons team staat klaar om je te helpen met het opzetten van een effectieve en aantrekkelijke e-mailcampagne, volledig afgestemd op jouw wensen en doelen.

Vul het contactformulier in en ontdek de kracht van gerichte e-mailmarketing!

  12
  JAAR EXPERTISE
  YourSite bestaat alweer sinds 2010. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een gerenommeerd marketing- en webdesignbureau met een uitstekende dienstverlening.

  Bij YourSite hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht en nauw contact met de klant. Het beste resultaat is dat wij jouw verwachtingen waar kunnen maken en vaak zelfs nog meer…

  Nieuwsbrief
  Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie