Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Onze diensten

SSL Beveiligingscertificaat

SSL Beveiligings­certificaat

Google is hard bezig met het verbeteren en veiliger maken van het web en is inmiddels gekomen met een grote update voor Google Chrome. De belangrijkste wijziging in die nieuwe Chrome-versies is dat Google websites met een HTTP-verbinding is gaan weergeven als onveilig. Deze wijziging is bedoeld om de internet ervaring van gebruikers te verbeteren.

Van oudsher geeft Chrome een melding in de adresbalk (een klein icoontje), echter werd een HTTP pagina nooit als onveilig bestempeld. In eerste instantie heeft dit effect op websites die wachtwoorden en/of betalingsgegevens opslaan. Dit zijn dus bijna alle websites die zijn gemaakt in Joomla en WordPress. Google geeft daarnaast aan dat zij deze waarschuwing nog verder gaan uitrollen door uiteindelijk alle HTTP pagina’s te labelen.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) SSL Beveiligingscertificaat

Ons advies

Alle websites met HTTP-verbindingen die wachtwoorden en/of betalingsgegevens opslaan, kregen vanaf vorig jaar de melding dat zij onveilig zijn. Dat wil je dus niet!

Deze melding is eenvoudig te verhelpen door over te stappen naar de veiligere HTTPS-verbinding. Dit kan door middel van het gebruik van een SSL-certificaat. Een SSL-certificaat zorgt er overigens ook voor dat jouw website goed gevonden blijft worden door Google!
YourSite verzorgt het gehele traject.

Wat is HTTPS?

HTTPS staat voor ‘Hyper Tekst Transfer Protocol Secure’. Het versleutelt alle processen en de communicatie tussen website en de bezoekers. HTTPS zorgt er voor dat de gegevens van jouw klant veilig op het internet verwerkt worden en de gegevensstroom niet onderschept wordt.

Zo heb je dus altijd een veilige verbinding en straal je betrouwbaarheid uit naar je bezoekers.

SSL Beveiligingscertificaat

Versleutelde verbinding

Betrouwbaar

Google Ranking

Benieuwd naar de mogelijkheden? 010 - 300 71 37

SSL Beveiligings­certificaat aanvragen

Kunnen wij voor jou een SSL Beveiligingscertificaat aan de website toevoegen? Vul je gegevens hiernaast in het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

De kosten voor een SSL Beveiligingscertificaat zijn € 2,50 excl. BTW per maand en een eenmalige vergoeding van € 65,- excl. BTW voor installatie en configuratie van het certificaat.

    Ik ga akkoord met bovenstaande en vraag hierbij het SSL Beveiligingscertificaat aan.Ik wil eerst meer informatie. Neem contact met mij op.

    12
    JAAR EXPERTISE
    YourSite bestaat alweer sinds 2010. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een gerenommeerd marketing- en webdesignbureau met een uitstekende dienstverlening.

    Bij YourSite hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht en nauw contact met de klant. Het beste resultaat is dat wij jouw verwachtingen waar kunnen maken en vaak zelfs nog meer…