Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Onze diensten

Samenwerking BABOR

BABOR en YourSite

Wij zijn de officiële website-aanbevelingspartner voor Dr. BABOR GmbH & Co. KG (Duitsland) binnen Nederland en België.

Sinds een aantal jaar hebben wij een samenwerking met BABOR op het gebied van webdesign voor de schoonheidsinstituten die aangesloten zijn bij BABOR. Dit doen wij voor de regio Nederland en België.

Dr. BABOR GmbH & Co. KG (Duitsland)

BABOR is wereldwijd een pionier op het gebied van professionele huidverzorging. Hun missie is, zoals zij zelf aangeven: Het tot stand brengen van innovatieve precisieformules, producten en oplossingen door experts, made in Germany. Hiermee maken zij hun onze partners en klanten enthousiast – want zij nemen schoonheid persoonlijk.

BABOR bestaat nu meer dan 60 jaar (1956) en is begonnen als familiebedrijf.  Tegenwoordig bestaat BABOR uit meer dan 500 medewerkers wereldwijd.

Wat bieden wij

BABOR weet als geen ander dat je tegenwoordig online zichtbaar moet zijn. Dit geldt dus ook voor de schoonheidsinstituten. Wij hebben ruime ervaring met het bouwen van websites voor de beautybranche en kunnen de schoonheidsspecialisten voorzien van een perfecte website die het juiste verhaal verteld voor hun doelgroep.

Volledig pakket

Wanneer wij een website voor je bouwen kun je hier direct mee aan de slag. Wij zorgen ervoor dat je gevonden kunt worden en nieuwe klanten aan kunt trekken.

Zelf aan de slag

Wij leren je om zelf aan de slag te gaan met jouw website, denk aan acties plaatsen, bloggen, teksten aanpassen, video plaatsen en nog veel meer!

Meer klanten

Een goede website die leeft zorgt voor nieuwe klanten. Je zult zien dat het steeds leuker wordt om aan jouw website en online marketing te werken!

ONZE BABOR WEBSITES

Onderstaande websites zijn echte beauties! Veelal voorzien van afsprakenmodules en online productverkoop. Iedere salon is natuurlijk anders en heeft haar eigen uitstraling. Kijk je mee? 

Clear Filters
Het Beauty Stalletje
Diana Helbers
Schoonheidsinstituut Kelly
Ilse Beekelaar - Huid en haarverzorging
BABOR Beauty Spa by Marielle Bloem
Schoonheidsinstituut Fanny
BABOR Salon Mirjam van Dijk
BABOR Schoonheidsinstituut Imagine
Benieuwd naar de mogelijkheden? 010 - 300 71 37

Een website voor BABOR professionals!

Benieuwd hoe wij jou hiermee kunnen helpen en wat de prijzen zijn? Stel je vraag op ons formulier of geef aan dat je graag onze brochure ontvangt. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen!

Wat kost mij dit?

Wij hebben een speciale brochure samengesteld met onze prijzen. Je kunt deze opvragen door ons formulier in te vullen. Wij sturen je onze brochure dan zo snel mogelijk toe.

  Wilt u de prijslijst ontvangen?

  12
  JAAR EXPERTISE
  YourSite bestaat alweer sinds 2010. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een gerenommeerd marketing- en webdesignbureau met een uitstekende dienstverlening.

  Bij YourSite hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht en nauw contact met de klant. Het beste resultaat is dat wij jouw verwachtingen waar kunnen maken en vaak zelfs nog meer…

  Nieuwsbrief
  Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie