Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Over ons

Ontmoet ons team

Wij zijn geen robots

Hoewel wij groot voorstander zijn van volledige digitalisering bestaat ons team niet uit robots, maar heb je altijd persoonlijk contact met één van onze medewerkers. Niet voor niets pretenderen wij een Full Service websiteproduct te leveren. Voor het YourSite webteam zijn dan ook een aantal professionals en specialisten verzameld die jou elk op zijn of haar gebied uitstekend van dienst kunnen zijn. Wij stellen ze even aan je voor:

OverOns-Frans2
Frans van der Schaft

Spin in het web, coördinator en jouw partner in business. Als geen ander weet Frans je te vertellen wat ons drijft en wat wij jou kunnen bieden. Te allen tijde bewaakt hij de kwaliteit van het proces en de wensen van de klant, zodat het eindproduct naar volle tevredenheid is.

Koen-blauwe-border-180x180-PNG
Koen Schimmer

Van zijn hand en digitale pen komen de mooiste ontwerpen voor websites, logo's, huisstijlen, flyers, etcetera. Photoshop, Illustrator en InDesign zijn Koens domein. Tevens SEO-specialist en geeft advies hoe jouw bedrijf zo hoog mogelijk scoort bij zoekmachines.

Talal-Mostafa
Talal Mostafa

Talal is onze EHBO'er. Onze Eerste Hulp Bij Online activiteiten. Met kennis van verschillende Content Management Systemen en programmeertalen heeft hij altijd wel een passende oplossing klaar.
extra tekst voor extra regel

OverOns-Zahira
Zahira Sno

Jouw bedrijf promoten op je lokale Business Plaza? Dan ben je bij Zahira aan het goede adres. Heb je hulp nodig met jouw profiel, plaatsen van een evenement/vacature/nieuwsbericht of promotie via de digitale nieuwsbrief? Trek aan de bel en Zahira zal je ondersteunen.

Full Service

Ons team doet er alles aan jouw YourSite-beleving te optimaliseren. Zo nemen wij je graag alle webgerelateerde werkzaamheden uit handen. Bij ons hoef je niet in te loggen in een klantenportaal om technische handelingen te verrichten. Wij doen dat voor jou. Zo kun jij je focussen op jouw corebusiness: ondernemen!

Klantgericht

Goed geholpen worden is bij ons de gewoonste zaak van de wereld. Onze medewerkers bieden het luisterend oor en pogen altijd de juiste adviezen te geven. Wij doen dat op basis van duidelijke afspraken, begrijpelijke taal en zo weinig mogelijk vakjargon. Je kunt ons bereiken via  e-mail, een chatsessie, telefonisch of onder het genot van een kopje koffie.

Onze statistieken

0
Domeinnamen
0
Websites
0
Teamplayers

Onze specialiteiten zijn

webdesign

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Website

Webshop

Hosting

Social media

E-mailmarketing

E-mailhandtekening

Online marketing

Huisstijl