Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Onze diensten

Hosting

Hosting & Onderhoud

Kies je voor een YourSite website, dan hoef jij je geen zorgen meer te maken over de hosting en het technisch onderhoud van jouw website. Bij YourSite hosten wij de website op onze eigen schone en betrouwbare servers. Als full service webdesign bureau bieden we alles rondom de website onder één dak. Van Webdesign tot Online marketing. Van domeinregistratie tot hosting van jouw website én e-mail.

0
Domeinnamen
0
Websites
0
Teamplayers
hosting

Hosting zonder zorgen

Bij het kiezen van de hosting wordt je vaak overspoelt met verschillende pakketten en bijbehorende specificaties en is de keuze aan jou. YourSite begrijpt dat het kiezen voor het juiste pakket een bijna onmogelijke opgave is voor de consument. Hoeveel webruimte heeft uw website nodig? Wat is MySQL? Wat kan ik met een FTP gebruiker? Allemaal zaken waar jij je bij YourSite geen zorgen om hoeft te maken. Bij YourSite stemmen wij jouw pakket automatisch af op de eisen van de website, zonder dat je hiervoor extra betaalt.

Bij YourSite betaal je één vast bedrag per maand. Hiervoor heb je alles wat je nodig hebt voor jouw website en heb je geen gedoe met continu wijzigende contracten, upgraden van je pakket of kwaliteitsverlies, omdat je onvoldoende dataverkeer beschikbaar hebt.

Schoon en veilig dankzij onderhoud

Als je kiest voor YourSite als jouw website host kies je niet alleen voor de hosting van de website en e-mail, maar ook voor het onderhoud van jouw website en CMS systeem. Populaire CMS systemen zijn vatbaar voor hacks en aanvallen van buitenaf. Als deze niet goed onderhouden worden loopt je website het risico dat hij offline gaat of je geen invloed meer hebt op de inhoud van je website (terwijl je hier wel voor verantwoordelijk bent).

Hosting bij YourSite betekent dat wij uw website ook onderhouden om onze servers schoon en veilig te houden voor u en andere gebruikers. Daarnaast laten wij u niet in de steek als u technische problemen heeft met uw website. Wij lossen het voor u op!

hosting

Back-up

Bij de hosting van YourSite wordt er van je website en je e-mail dagelijks een back-up gemaakt. In geval van het uitvallen van een server is jouw website en e-mail altijd gewaarborgd.

Optimaal beveiligd

Hackers proberen met regelmaat de website of e-mail te kraken. YourSite zet zich actief in om de beveiliging aan te scherpen en te monitoren.

Volledig ontzorgd

Wanneer je kiest voor hosting bij YourSite hoef je niets meer te doen. Wij zorgen er voor dat je website op onze server geplaatst wordt en je e-mail ingesteld wordt. Je kan direct aan de slag met je e-mail en website.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 010 - 300 71 37

Hosting bij YourSite?

Benieuwd naar ons full service concept? Vul je gegevens hiernaast in het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

  12
  JAAR EXPERTISE
  YourSite bestaat alweer sinds 2010. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een gerenommeerd marketing- en webdesignbureau met een uitstekende dienstverlening.

  Bij YourSite hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht en nauw contact met de klant. Het beste resultaat is dat wij jouw verwachtingen waar kunnen maken en vaak zelfs nog meer…

  Nieuwsbrief
  Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie