Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

Vaud

project details
Klant
Vaud
Datum
29 mei 2022
Werkzaamheden

Technische ondersteuning bij de bouw van de website

Design & Bouw

Claire Tunzi

CMS

WordPress

Vaud

“A year from now you may wish you had started today”

Welkom op de officiële webshop van Vaud. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogwaardige vitaminen en voedingssupplementen. Duurzaamheid en integriteit staat bij ons hoog in het vaandel om de Zwitserse kwaliteit te waarborgen.

Vaud is een firma dat twintig jaar geleden haar kennis heeft omgezet in een bedrijf omtrent voedingsstoffen. Inmiddels is het bedrijf gegroeid naar een samenwerking met acht verschillende artsen en specialisten om zo de kennis van nu om te zetten in voedingssupplementen en vitamines voor het menselijk lichaam. Met de Zwitserse deskundigheid die onze kennis verbind, ontstaan er verschillende mooie en natuurlijke producten.

Wat is er gerealiseerd

Deze klant heeft, nadat wij een basis hebben neergezet gebaseerd op WordPress (Content Management Systeem), zelf de nieuwe website gebouwd. Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon. Wij hebben deze klant technisch ondersteund met alle vragen die er waren en advies gegeven over de juiste software oplossingen.

Deze website bevat ook een webshop die is gebouwd met WooCommerce. Met een WooCommerce webshop heeft de klant alle vrijheid om zelf zijn of haar producten toe te voegen en te starten met de verkoop van producten.

De website wordt ook door ons gehost, wat betekent dat wij ook het onderhoud van de website verzorgen. Zo heeft de klant geen omkijken naar de juiste werking en veiligheid van de website. Ook is de website gekoppeld aan Google Analytics voor het bekijken van de bezoekerstatistieken en kunnen op deze manier metingen uitgelezen worden.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij samen met deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

wordpress
wooComerce
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Wat zegt de klant

Diana Stumpf-Helbers
Schoonheidssalon Diana

Mijn site staat nu bijna een jaar online en nog, als er maar wat is dan staan jullie voor me klaar. Naast dat jullie vakwerk leveren is het jullie kracht om tijd te blijven stoppen in jullie klanten, top!

Trots op het resultaat

Restaurant de bank
Restaurant de bank
6 mei, 2024
Power to improve
Power to improve
26 maart, 2024
Pulzzz
Pulzzz
19 maart, 2024
Kipkruiden
Kipkruiden
12 maart, 2024
Het land van Kerstman
Het land van Kerstman
26 februari, 2024
Het land van Sinterklaas
Het land van Sinterklaas
26 februari, 2024
Diaber
Diaber
9 januari, 2024
Berk Partners
Berk Partners
1 november, 2023

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.