Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

Tubbli

project details
Klant
Tubbli
Datum
1 november 2021
Werkzaamheden

Bouw website

Design

YourSite

CMS

WordPress

Tubbli

Waarom kiezen voor Tubbli meubels

Tubbli is een toonaangevende Nederlandse leverancier van in Europa gemaakte, modulaire meubels. Al onze kleurrijke elementen zijn onderling uitwisselbaar en eenvoudig aan elkaar vast te maken. We leveren meubels voor zowel kinderen, huis en tuin en bedrijven. Onze uitwisselbare meubels (modulair) hebben onopvallende klittenbandaansluitingen. Hierdoor kunnen individuele elementen in sets worden gecombineerd. Hierdoor kan bijvoorbeeld een fauteuille set worden veranderd in een comfortabele hoek.

Wat is er gerealiseerd

Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd gebaseerd op WordPress (Content Management Systeem). Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon.

Deze website bevat ook een webshop die wij gebouwd hebben met WooCommerce. Met een WooCommerce webshop heeft de klant alle vrijheid om zelf zijn of haar producten toe te voegen en te starten met de verkoop van producten.

De website wordt ook door ons gehost, wat betekent dat wij ook het onderhoud van de website verzorgen. Zo heeft de klant geen omkijken naar de juiste werking en veiligheid van de website. Ook is de website gekoppeld aan Google Analytics voor het bekijken van de bezoekerstatistieken en kunnen op deze manier metingen uitgelezen worden.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij voor deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

wordpress
wooComerce
Ideal
Google
Analytics
Hosting
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Trots op het resultaat

SP Consultancy
SP Consultancy
12 juli, 2024
Restaurant de bank
Restaurant de bank
6 mei, 2024
Power to improve
Power to improve
26 maart, 2024
Pulzzz
Pulzzz
19 maart, 2024
Kipkruiden
Kipkruiden
12 maart, 2024
Het land van Kerstman
Het land van Kerstman
26 februari, 2024
Het land van Sinterklaas
Het land van Sinterklaas
26 februari, 2024
Diaber
Diaber
9 januari, 2024

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.