Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

Torre-espressomachine

project details
Klant
Torre-espressomachine
Datum
23 mei 2023
Werkzaamheden

Bouw website

Design

YourSite

CMS

WordPress

Torre-espressomachine

Torre is een droom die uitkomt!
Een Torre koffiemachine is het resultaat van meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van espresso koffiemachines. Dankzij onze inzet zijn wij in staat om een ​​brede selectie van huishoudelijke en professionele producten aan te bieden.

Met de hand gemaakt in Italy

De aandacht voor detail, het gebruik van de beste componenten die op de markt verkrijgbaar zijn, gecombineerd met perfecte thermische stabiliteit maken de machines van Torre tot een product van uitmuntendheid. De introductie van eenvoudige, functionele en esthetisch bevredigende oplossingen, zoals de ERGOLIFT™-doseerhendel, kenmerkt en onderscheidt de producten van Torre.

Wat is er gerealiseerd

Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd gebaseerd op WordPress (Content Management Systeem). Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon.

De website wordt ook door ons gehost, wat betekent dat wij ook het onderhoud van de website verzorgen. Zo heeft de klant geen omkijken naar de juiste werking en veiligheid van de website. Ook is de website gekoppeld aan Google Analytics voor het bekijken van de bezoekerstatistieken en kunnen op deze manier metingen uitgelezen worden.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij voor deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

wordpress
Google
Analytics
Hosting
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Wat zegt de klant

Brigitte Reuvers
Huidinstituut Reuvers

Wij willen alle medewerkers van YourSite te Rijswijk alle ondersteuning die zij hebben geleverd bij het bouwen van onze nieuwe website www.huidinstituutreuvers.nl alsook voor de aangekaarte ideeën en ict-oplossingen. We zijn erg blij met onze keuze voor YourSite. Met vriendelijke groeten, Brigitte en Henry Reuvers uit Landgraaf

Trots op het resultaat

Restaurant de bank
Restaurant de bank
6 mei, 2024
Power to improve
Power to improve
26 maart, 2024
Pulzzz
Pulzzz
19 maart, 2024
Kipkruiden
Kipkruiden
12 maart, 2024
Het land van Kerstman
Het land van Kerstman
26 februari, 2024
Het land van Sinterklaas
Het land van Sinterklaas
26 februari, 2024
Diaber
Diaber
9 januari, 2024
Berk Partners
Berk Partners
1 november, 2023

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.