Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Support

wij helpen graag

Hulp op afstand

   1. Indien je een vraag hebt voor onze afdeling, bel je: 010 – 300 71 37.
   2. Indien wij de vraag niet direct kunnen beantwoorden of indien wij bepaalde instellingen op jouw systeem moeten aanpassen, verzoeken wij om contact te maken met je computersysteem.
   3. Onze medewerker zal vragen de verbinding tot stand te brengen via onderstaande button.
   
  1. Een .exe bestand wordt nu gedownload. Na het downloaden klik je op het bestand om het programma op te starten.
  2. Na jouw toestemming nemen wij het scherm over en kijken, samen met jou, of wij de vraag kunnen beantwoorden of het probleem kunnen oplossen. De ervaring leert dat de meeste vragen op deze manier eenvoudig op te lossen zijn, waardoor je weer snel aan de slag kunt.

Support Online is een geavanceerde communicatietechnologie welke via internet een directe beveiligde verbinding tussen jouw pc en de server bij YourSite mogelijk maakt. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, kunnen wij alle handelingen die je op de computer verricht, op het scherm volgen. Op die wijze kunnen wij een snelle inschatting maken van de situatie en de vragen beantwoorden. Je ziet helder en duidelijk de handelingen die Support Online verricht. Uniek is dat je geen software behoeft aan te schaffen en dat de (netwerk-)beveiliging volledig in tact blijft. Pas na jouw toestemming kunnen wij de verbinding op eenvoudige wijze tot stand brengen.

Support Online werkt via een zogenoemde 256bit AES (Advanced Encryption Standard) encryptie. Alle berichten worden voor verzending gecodeerd en zijn daarmee beveiligd. Tevens heb je de mogelijkheid op ieder gewenst moment de verbinding met één druk op de knop te verbreken. Je beheerst dus of wij toegang hebben.