Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

Trime North

project details
Klant
Trime North
Datum
6 februari 2023
Werkzaamheden

Bouw website

Design

YourSite

CMS

Joomla

Trime North Nederland

TRIME is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van mobiele lichtmasten voor veel uiteenlopende sectoren. De productiefaciliteit beslaat een oppervlakte van maar liefst 15.000 m². Het volledige proces van ontwerp, metaalbewerking, poedercoating, mechanische- en elektrische assemblage en het testen worden hier uitgevoerd. Op deze manier kunnen we de productiekosten zo laag mogelijk houden, is een levertijd van enkele weken gegarandeerd en hebben we optimale controle over de productie om aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen te voldoen.

U staat als gebruiker centraal bij Trime. We zitten niet alleen achter een bureau een mobiele lichtmast te bedenken. Alleen door intensieve samenwerking met u zijn wij in staat een mobiele lichtmast te ontwikkelen die volledig op de praktijk gericht is. Dit komt tot uiting in een eenvoudige bediening, compacte vormgeving voor vervoer en eenvoudige verplaatsing. De volledige range lichtmasten is op deze manier ontwikkeld vanuit de praktijk.

Wat is er gerealiseerd

Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd gebaseerd op Joomla (Content Management Systeem). Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon.

De website wordt ook door ons gehost, wat betekent dat wij ook het onderhoud van de website verzorgen. Zo heeft de klant geen omkijken naar de juiste werking en veiligheid van de website. Ook is de website gekoppeld aan Google Analytics voor het bekijken van de bezoekerstatistieken en kunnen op deze manier metingen uitgelezen worden.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij voor deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

Joomla
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Wat zegt de klant

Dhr. Jan Braal
Diaber Minerals

We hebben meerdere sites bij Yoursite en zijn enorm tevreden. Eindelijk een dienstverlener die eerlijk, transparant met een mooi all-in-concept aanbied. Uniek in de wereld van web-dienstverleners waarvan de meeste of ondermaats presteren, of vooral gefocussed zijn op het zoveel mogelijk sturen van facturen. Aanrader!

Trots op het resultaat

SP Consultancy
SP Consultancy
12 juli, 2024
Restaurant de bank
Restaurant de bank
6 mei, 2024
Power to improve
Power to improve
26 maart, 2024
Pulzzz
Pulzzz
19 maart, 2024
Kipkruiden
Kipkruiden
12 maart, 2024
Het land van Kerstman
Het land van Kerstman
26 februari, 2024
Het land van Sinterklaas
Het land van Sinterklaas
26 februari, 2024
Diaber
Diaber
9 januari, 2024

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.