Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

Trime North

project details
Klant
Trime North
Datum
1 november 2017
Werkzaamheden

Bouw website

Design

YourSite

CMS

Joomla

Trime North Nederland

TRIME is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van mobiele lichtmasten voor veel uiteenlopende sectoren. De productiefaciliteit beslaat een oppervlakte van maar liefst 15.000 m². Het volledige proces van ontwerp, metaalbewerking, poedercoating, mechanische- en elektrische assemblage en het testen worden hier uitgevoerd. Op deze manier kunnen we de productiekosten zo laag mogelijk houden, is een levertijd van enkele weken gegarandeerd en hebben we optimale controle over de productie om aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen te voldoen.

U staat als gebruiker centraal bij Trime. We zitten niet alleen achter een bureau een mobiele lichtmast te bedenken. Alleen door intensieve samenwerking met u zijn wij in staat een mobiele lichtmast te ontwikkelen die volledig op de praktijk gericht is. Dit komt tot uiting in een eenvoudige bediening, compacte vormgeving voor vervoer en eenvoudige verplaatsing. De volledige range lichtmasten is op deze manier ontwikkeld vanuit de praktijk.

Bent u op zoek naar een specifieke lichtmast voor uw toepassing buiten de bestaande range? Binnen 1 tot 2 maanden kunnen wij voor u een betaalbare mobiele lichtmast ontwikkelen en produceren, volledig afgestemd op uw wensen.

Als fabrieksvestiging zijn wij verantwoordelijk voor levering, onderhoud en service voor Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Vanuit Ridderkerk spelen wij graag in op uw wensen. U kunt ons bereiken op +31 (0) 850218255 of mailen naar info@trime-north.com.

Wat is er gerealiseerd

Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd gebaseerd op Joomla (Content Management Systeem). Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon.

De website wordt ook door ons gehost, wat betekent dat wij ook het onderhoud van de website verzorgen. Zo heeft de klant geen omkijken naar de juiste werking en veiligheid van de website. Ook is de website gekoppeld aan Google Analytics voor het bekijken van de bezoekerstatistieken en kunnen op deze manier metingen uitgelezen worden.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij voor deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

Joomla
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Wat zegt de klant

Brigitte Reuvers
Huidinstituut Reuvers

Wij willen alle medewerkers van YourSite te Rijswijk alle ondersteuning die zij hebben geleverd bij het bouwen van onze nieuwe website www.huidinstituutreuvers.nl alsook voor de aangekaarte ideeën en ict-oplossingen. We zijn erg blij met onze keuze voor YourSite. Met vriendelijke groeten, Brigitte en Henry Reuvers uit Landgraaf

Trots op het resultaat

Gezonde huid shop
Gezonde huid shop
19 december, 2022
in Webshop
Schuld vangnet
Schuld vangnet
5 december, 2022
in Website
CVV Zwervers
CVV Zwervers
29 augustus, 2022
in Website
Hoekwater
Hoekwater
12 juli, 2022
in Website
WestrikLAW
WestrikLAW
13 juni, 2022
in Website
HUYSvanRECRUITERS
HUYSvanRECRUITERS
1 juni, 2022
in Website
Vaud
Vaud
29 mei, 2022
in Webshop
Het Meesterwerk
Het Meesterwerk
13 januari, 2022
in Website

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.