Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Onze diensten

Webshop laten maken

Verkoop je producten online

Bij het realiseren van een webshop komt meer kijken dan de realisatie van een informatieve website. Een webshop genereert inkomsten, wat een meer marketing gerichte aanpak vereist bij het bouwen van jouw website. Hiervoor gebruiken wij WordPress met de webshop software WooCommerce, zodat jij al jouw energie en tijd kunt steken in de overige bedrijfsvoering. Laat je adviseren over de oplossing die wij bieden voor jouw webwinkel door een van onze medewerkers.
Webshop laten maken

Online Marketing en jouw webshop

Bij YourSite beschikken wij over de expertise om je website te promoten en te optimaliseren met verschillende Online Marketing instrumenten en technieken. Wij houden bij iedere website rekening met de vindbaarheid en wensen van jouw doelgroep. Bij jouw omzet genererende webwinkel zal het belang van deze aspecten nog groter zijn. Dat realiseren wij ons. Bij het bouwen zullen wij hier dus met extra zorg naar kijken. Uiteraard kun je altijd bij ons terecht voor advies over welke Online Marketing middelen en instrumenten interessant zijn jouw webshop.

WordPress webshop met WooCommerce

Het grote voordeel van het gebruik van het open source CMS WordPress in combinatie met WooCommerce, is dat je een webshop krijgt die van alle markten thuis is. Voor het opbouwen van een succesvolle webshop kun je niet bouwen op een website met alleen bestelmogelijkheden. Jij moet jouw klanten kunnen informeren en inlichten over je producten en dienstverlening. WordPress biedt naast de webshop oneindig veel mogelijkheden om jouw klanten te voorzien voor ondersteunende service en informatie bij hun aankoop.

YourSite beschikt over vele uitbreidingen voor jouw WordPress/WooCommerce webshop die klanten kunnen aanspreken en jouw webshop een professioneel uiterlijk geven. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de webshop template volledig aansluit op de huisstijl en het design van de rest van de website.

Webshop laten maken

WordPress basis

WordPress wordt de basis van de webshop. Het is niet mogelijk de webshop los hiervan te bouwen, de webshop is namelijk een uitbreiding op dit systeem.

WooCommerce

WooCommerce bestaat sinds 2011 en staat tegenwoordig in de top 3 van meest gebruikte webshop systemen. Dit door de eenvoud in het gebruik van dit systeem.

Betaalmethodes

De betaalproviders die wij gebruiken ondersteunen de meest bekende online betaalmiddelen, denk hierbij aan iDeal, PayPall en ook buitenlandse betaalopties zijn mogelijk.

Bekijk het maar

Hieronder een greep uit de door ons gerealiseerde webshops. Deze ondernemingen creëren omzet uit online verkopen.

Clear Filters
Kipkruiden
Het land van Kerstman
Het land van Sinterklaas
Diaber
Wonderland Entertainment Groep
Wonderland Entertainment
Kidshelden
Eco4kids
Benieuwd naar de mogelijkheden? 010 - 300 71 37

Een webshop van YourSite?

Ben jij geïnteresseerd in een webshop en online verkopen? Vraag meer informatie aan of maak een afspraak met ons om jouw wensen te bespreken! 

  12
  JAAR EXPERTISE
  YourSite bestaat alweer sinds 2010. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een gerenommeerd marketing- en webdesignbureau met een uitstekende dienstverlening.

  Bij YourSite hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht en nauw contact met de klant. Het beste resultaat is dat wij jouw verwachtingen waar kunnen maken en vaak zelfs nog meer…

  Nieuwsbrief
  Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie