Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

Berk Partners

project details
Klant
Berk Partners
Datum
28 februari 2020
Werkzaamheden

Bouw website

Design

Berk Partners

CMS

WordPress

Berk Partners

Al 25 jaar een team, samen met ondernemers

Berk Partners ondersteunt ondernemers bij het versnellen van groei en het genereren van bedrijfswaarde van ondernemingen.

Wij investeren al 25 jaar in succesvolle, goed geleide, (familie-) bedrijven die hun hoofdvestiging in Nederland hebben, met een omzet van €5-€75 miljoen en die actief zijn in de voedings- en maakindustrie of als toeleverancier aan de gezondheidszorg.

Berk Partners is onafhankelijk en streeft naar actieve ondersteuning van ondernemers en managementteams om versneld hun (internationale) groeiambities te realiseren. Berk Partners heeft in de loop der jaren geïnvesteerd in ruim 40 bedrijven.

Wat is er gerealiseerd

Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd gebaseerd op WordPress (Content Management Systeem). Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon.

De website is gekoppeld aan Google Analytics voor het bekijken van de bezoekerstatistieken en kunnen op deze manier metingen uitgelezen worden.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij voor deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

wordpress
Google
Analytics
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Wat zegt de klant

Brigitte Reuvers
Huidinstituut Reuvers

Wij willen alle medewerkers van YourSite te Rijswijk alle ondersteuning die zij hebben geleverd bij het bouwen van onze nieuwe website www.huidinstituutreuvers.nl alsook voor de aangekaarte ideeën en ict-oplossingen. We zijn erg blij met onze keuze voor YourSite. Met vriendelijke groeten, Brigitte en Henry Reuvers uit Landgraaf

Trots op het resultaat

Eco 4 kids
Eco 4 kids
22 maart, 2023
in Webshop
Werken in een bouwmarkt
Werken in een bouwmarkt
6 februari, 2023
in Website
Trime North
Trime North
6 februari, 2023
in Website
Gezonde huid shop
Gezonde huid shop
19 december, 2022
in Webshop
Schuld vangnet
Schuld vangnet
5 december, 2022
in Website
CVV Zwervers
CVV Zwervers
29 augustus, 2022
in Website
Hoekwater
Hoekwater
12 juli, 2022
in Website
WestrikLAW
WestrikLAW
13 juni, 2022
in Website

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.