Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

BABOR Schoonheidsinstituut Imagine

project details
Klant
BABOR Schoonheidsinstituut Imagine
Datum
19 oktober 2016
Werkzaamheden

Bouw website

Design

YourSite

CMS

WordPress

BABOR Schoonheidsinstituut Imagine

“Als de verzorging van je huid een routine geworden is, dan is dit een ochtend- en avondritueel dat je niet meer kunt missen. Een ware streling voor de huid… mits een goede begeleiding, want daar begint het mee. En dat is iets wat ik met jullie wil delen. Ik wil graag mijn kennis doorgeven en jullie begeleiden in de zoektocht naar de ideale producten en behandelingen voor ‘jouw huid’. Want ieders huid is uniek en heeft unieke aandacht nodig.”

Schoonheidsinstituut Imagine kun je vinden in Oostkamp, dicht bij het ‘schone Brugge’. Hier kun je terecht voor een grondige huidanalyse met onze camera derma visualiser, allerhande gelaatsverzorgingen, zowel verzorgende behandelingen, anti-age behandelingen en medische behandelingen van Doctor Babor. We pakken huidproblemen aan en streven zo naar huidverbetering.

 

Wat is er gerealiseerd

Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd gebaseerd op WordPress (Content Management Systeem). Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon.

De website wordt ook door ons gehost, wat betekent dat wij ook het onderhoud van de website verzorgen. Zo heeft de klant geen omkijken naar de juiste werking en veiligheid van de website. Ook is de website gekoppeld aan Google Analytics voor het bekijken van de bezoekerstatistieken en kunnen op deze manier metingen uitgelezen worden.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij voor deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

wordpress
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Wat zegt de klant

Brigitte Reuvers
Huidinstituut Reuvers

Wij willen alle medewerkers van YourSite te Rijswijk alle ondersteuning die zij hebben geleverd bij het bouwen van onze nieuwe website www.huidinstituutreuvers.nl alsook voor de aangekaarte ideeën en ict-oplossingen. We zijn erg blij met onze keuze voor YourSite. Met vriendelijke groeten, Brigitte en Henry Reuvers uit Landgraaf

Trots op het resultaat

SP Consultancy
SP Consultancy
12 juli, 2024
Restaurant de bank
Restaurant de bank
6 mei, 2024
Power to improve
Power to improve
26 maart, 2024
Pulzzz
Pulzzz
19 maart, 2024
Kipkruiden
Kipkruiden
12 maart, 2024
Het land van Kerstman
Het land van Kerstman
26 februari, 2024
Het land van Sinterklaas
Het land van Sinterklaas
26 februari, 2024
Diaber
Diaber
9 januari, 2024

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.