Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

Pro Management Administraties

project details
Klant
Pro Management Administraties
Datum
12 juli 2018
Werkzaamheden

Bouw website

Design

YourSite

CMS

Joomla

Pro Management Administraties

Ons team staat dagelijks voor u klaar

Door onze moderne werkwijzen is het voor ons mogelijk zeer efficiënt de administratie steeds tijdig bij te werken. Zo beschikken de klanten ook steeds over de meest actuele informatie over debiteuren, crediteuren, liquiditeitspositie en resultaatontwikkeling van de eigen organisatie. De eenduidige werkwijze maakt het mogelijk dat meerdere personen het werk op kunnen uitvoeren, zodat de continuïteit in het bijwerken van de administratie gewaarborgd is. Omdat de administratie altijd is bijgewerkt, zijn wij ook in staat direct de vragen van de klanten te beantwoorden op basis van de laatste informatie.

Wat is er gerealiseerd

Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd gebaseerd op Joomla! (Content Management Systeem). Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon.

De website wordt ook door ons gehost, wat betekent dat wij ook het onderhoud van de website verzorgen. Zo heeft de klant geen omkijken naar de juiste werking en veiligheid van de website. Ook is de website gekoppeld aan Google Analytics voor het bekijken van de bezoekerstatistieken en kunnen op deze manier metingen uitgelezen worden.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij voor deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

Joomla
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Wat zegt de klant

Brigitte Reuvers
Huidinstituut Reuvers

Wij willen alle medewerkers van YourSite te Rijswijk alle ondersteuning die zij hebben geleverd bij het bouwen van onze nieuwe website www.huidinstituutreuvers.nl alsook voor de aangekaarte ideeën en ict-oplossingen. We zijn erg blij met onze keuze voor YourSite. Met vriendelijke groeten, Brigitte en Henry Reuvers uit Landgraaf

Trots op het resultaat

SP Consultancy
SP Consultancy
12 juli, 2024
Restaurant de bank
Restaurant de bank
6 mei, 2024
Power to improve
Power to improve
26 maart, 2024
Pulzzz
Pulzzz
19 maart, 2024
Kipkruiden
Kipkruiden
12 maart, 2024
Het land van Kerstman
Het land van Kerstman
26 februari, 2024
Het land van Sinterklaas
Het land van Sinterklaas
26 februari, 2024
Diaber
Diaber
9 januari, 2024

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.