Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

Haptotherapeuten VVH

project details
Klant
Haptotherapeuten VVH
Datum
1 januari 2021
Werkzaamheden

Bouw website

Design

Extern

CMS

Joomla

Haptotherapeuten

De Vereniging van Haptotherapeuten VVH is de landelijke beroepsvereniging van GZ-Haptotherapeuten in Nederland, die streeft naar behoud en versterking van de positie van haptotherapie in de (eerstelijns) gezondheidszorg.

Haptotherapie speelt als volwaardig medisch contactberoep een belangrijke rol in het verbeteren van mentale weerbaarheid en (geestelijke) gezondheidszorg in Nederland. Haar leden – opgenomen in het Kwaliteitsregister van GZ-Haptotherapeuten – voldoen aan alle hierbij passende hoge eisen op het gebied van kennis, kundigheid en professionaliteit.

Wat is er gerealiseerd

Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd gebaseerd op Joomla! (Content Management Systeem). Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon.

De website wordt ook door ons gehost, wat betekent dat wij ook het onderhoud van de website verzorgen. Zo heeft de klant geen omkijken naar de juiste werking en veiligheid van de website. Ook is de website gekoppeld aan Google Analytics voor het bekijken van de bezoekerstatistieken en kunnen op deze manier metingen uitgelezen worden.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij voor deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

Joomla
Data-integratie
Google
Analytics
Hosting
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Wat zegt de klant

Brigitte Reuvers
Huidinstituut Reuvers

Wij willen alle medewerkers van YourSite te Rijswijk alle ondersteuning die zij hebben geleverd bij het bouwen van onze nieuwe website www.huidinstituutreuvers.nl alsook voor de aangekaarte ideeën en ict-oplossingen. We zijn erg blij met onze keuze voor YourSite. Met vriendelijke groeten, Brigitte en Henry Reuvers uit Landgraaf

Trots op het resultaat

CVV Zwervers
CVV Zwervers
29 augustus, 2022
in Website
Hoekwater
Hoekwater
12 juli, 2022
in Website
WestrikLAW
WestrikLAW
13 juni, 2022
in Website
HUYSvanRECRUITERS
HUYSvanRECRUITERS
1 juni, 2022
in Website
Vaud
Vaud
29 mei, 2022
in Webshop
Bakkerij Stam
Bakkerij Stam
14 januari, 2022
in Webshop
Het Meesterwerk
Het Meesterwerk
13 januari, 2022
in Website
Huidinstituut Reuvers
Huidinstituut Reuvers
3 januari, 2022
in Website

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.