Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

In den Boekenkast

project details
Klant
In den Boekenkast
Datum
22 mei 2023
Werkzaamheden

Bouw website

Design

YourSite

CMS

Joomla

In den boekenkast

We zijn trots op onze titel ‘De Huiskamer van Capelle’ en doen iedere dag ons best om dit waar te maken. Ons grandcafé-restaurant is een plek waar je je al snel op je gemak voelt, nieuwe mensen ontmoet en geniet van heerlijk, puur eten, ouderwetse gezelligheid en live muziek in de romantische sfeer van een oude bibliotheek.

Grandcafé-Restaurant In den Boekenkast is voor iedereen: of je nu met z’n tweetjes bent, met je gezin of met een groep, wij zorgen voor een fijne plek om te lunchen, dineren en borrelen. Binnen of op ons heerlijke, zonnige terras.

Wat is er gerealiseerd

Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd gebaseerd op Joomla! (Content Management Systeem). Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon.

De website wordt ook door ons gehost, wat betekent dat wij ook het onderhoud van de website verzorgen. Zo heeft de klant geen omkijken naar de juiste werking en veiligheid van de website. Ook is de website gekoppeld aan Google Analytics voor het bekijken van de bezoekerstatistieken en kunnen op deze manier metingen uitgelezen worden.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij voor deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

Joomla
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Wat zegt de klant

Brigitte Reuvers
Huidinstituut Reuvers

Wij willen alle medewerkers van YourSite te Rijswijk alle ondersteuning die zij hebben geleverd bij het bouwen van onze nieuwe website www.huidinstituutreuvers.nl alsook voor de aangekaarte ideeën en ict-oplossingen. We zijn erg blij met onze keuze voor YourSite. Met vriendelijke groeten, Brigitte en Henry Reuvers uit Landgraaf

Trots op het resultaat

Restaurant de bank
Restaurant de bank
6 mei, 2024
Power to improve
Power to improve
26 maart, 2024
Pulzzz
Pulzzz
19 maart, 2024
Kipkruiden
Kipkruiden
12 maart, 2024
Het land van Kerstman
Het land van Kerstman
26 februari, 2024
Het land van Sinterklaas
Het land van Sinterklaas
26 februari, 2024
Diaber
Diaber
9 januari, 2024
Berk Partners
Berk Partners
1 november, 2023

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.