Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Onze diensten

Online marketing

Online marketing

De Online Marketing van YourSite bestaat uit meer dan alleen maar SEO tips & trucs. Zie hieronder wat wij voor u kunnen betekenen!

Online marketing

Goed gevonden

De Online Marketing van YourSite bestaat uit meer dan alleen maar SEO tips & trucs. Wij nemen Online Marketing heel serieus en zorgen bij het bouwen direct voor de zoekmachine optimalisatie van iedere website. Naast deze zoekmachine optimalisatie, beter bekend als Search Engine Optimization of SEO, kent YourSite vele mogelijkheden om jouw websites te verrijken. Bijvoorbeeld door het inbouwen van Social Share buttons of nieuwsbrieven.

Zoekmachine marketing

De basis van jouw aanwezigheid op het internet en online marketing begint bij zoekmachine optimalisatie & -marketing. Search Engine Optimization, beter bekend als SEO, bestaat uit meer dan een SEO check, het uitvoeren van enkele tips en het doen van een paar aanpassingen aan de website. De basis van SEO marketing ligt vooral in het investeren van tijd in de website en online uitingen en ervoor zorgen dat je niet alleen in de zoekmachine goed gevonden wordt, maar ook elders op het web aanwezig bent.

Online marketing
Online marketing

Conversie Optimalisatie

Als je jouw website inzet voor de verkoop is er niets belangrijker dan optimaliseren van de conversies. Een conversie is niet altijd een directe online verkoop, maar kan ook een ander doel zijn die jouw bedrijf nastreeft. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van een informatie-aanvraag, inschrijving op een nieuwsbrief of het aanmaken van een account.

Content marketing

Content in de vorm van tekst vertegenwoordigt het grootste deel van de kwaliteit van jouw website. Onder Content marketing verstaan wij echter niet de tekstuele content, maar juist de ondersteunende content. Denk hierbij aan de presentatie van teksten (in een blog of via een presentatie) of visuals (afbeeldingen, foto’s en video).

Online marketing
copywriting Online marketing

Copywriting

Veel bedrijven zijn zich er niet van bewust hoe belangrijk wervende (SEO) teksten zijn. De manier hoe jij jouw bedrijf en diensten op jouw website verwoord is wellicht niet de meest pakkende en aantrekkelijke manier. Voor de grootste bereikbaarheid van je boodschap, moet je echt de juiste kennis van copywriting hebben.

Bezit jij de kennis om goede webteksten te schrijven?

Laat van je horen

Genereer meer traffic op de website met een Blog of wervelend nieuwsbericht. Nieuwe content is belangrijk voor jouw bezoekers en ranking.

Vrienden van Google

Hoe ben je op onze website terecht gekomen? Waarschijnlijk hebben onze vrienden van Google je daar een handje bij geholpen. Wij zorgen ervoor dat ook jouw website goed gevonden wordt…

SEO

Een website van YourSite is standaard voorzien van functionele zoekmachineoptimalisatie. Onze SEO-specialisten zorgen dat je goed gevonden wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 010 - 300 71 37

Meer informatie?

YourSite is een full-service webdesign bureau waar je alle zaken rondom je website onder één dak hebt. Mocht je speciale wensen hebben die hier niet benoemd zijn, dan kijken wij alsnog graag met je mee of wij je kunnen helpen met jouw vraagstuk!

    12
    JAAR EXPERTISE
    YourSite bestaat alweer sinds 2010. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een gerenommeerd marketing- en webdesignbureau met een uitstekende dienstverlening.

    Bij YourSite hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht en nauw contact met de klant. Het beste resultaat is dat wij jouw verwachtingen waar kunnen maken en vaak zelfs nog meer…