Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

Capi Education

project details
Klant
Capi Education
Datum
16 april 2019
Werkzaamheden

Bouw website

Design

YourSite

CMS

WordPress

Capi Education

Capi Education is een jonge en dynamische totaalleverancier voor Onderwijs, Kinderopvang en Zorginstellingen met een sterke focus op de educatie van het jonge kind. Met een uitgebreide selectie aan innovatief spel-en ontwikkelingsmateriaal en ergonomisch meubilair richten wij ons op het jonge kind van 0 tot 12 jaar. Ons aanbod bestaat uit materialen die een belangrijke bijdrage leveren aan motorische en creatieve ontwikkeling van kinderen. We bieden slimme, nieuwe en duurzame materialen van uitstekende kwaliteit om hen te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Zodat zij de sociale, verantwoordelijke en getalenteerde samenleving van de toekomst kunnen vormen. Naast onze uitgebreide webshop hebben wij ook een tal aan klantspecifieke producten in ons assortiment. Mocht u een product-idee of wens hebben, die niet direct terug te vinden is in onze shop, stuur dan een mail naar info@capi-education.com. Wij zullen dan samen met u zoeken naar een de juiste oplossing.

Wat is er gerealiseerd

Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd gebaseerd op WordPress (Content Management Systeem). Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon.

Deze website bevat ook een webshop die wij gebouwd hebben met WooCommerce. Met een WooCommerce webshop heeft de klant alle vrijheid om zelf zijn of haar producten toe te voegen en te starten met de verkoop van producten.

De website wordt ook door ons gehost, wat betekent dat wij ook het onderhoud van de website verzorgen. Zo heeft de klant geen omkijken naar de juiste werking en veiligheid van de website. Ook is de website gekoppeld aan Google Analytics voor het bekijken van de bezoekerstatistieken en kunnen op deze manier metingen uitgelezen worden.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij voor deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

wordpress
wooComerce
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Wat zegt de klant

Diana Stumpf-Helbers
Schoonheidssalon Diana

Mijn site staat nu bijna een jaar online en nog, als er maar wat is dan staan jullie voor me klaar. Naast dat jullie vakwerk leveren is het jullie kracht om tijd te blijven stoppen in jullie klanten, top!

Trots op het resultaat

SP Consultancy
SP Consultancy
12 juli, 2024
Restaurant de bank
Restaurant de bank
6 mei, 2024
Power to improve
Power to improve
26 maart, 2024
Pulzzz
Pulzzz
19 maart, 2024
Kipkruiden
Kipkruiden
12 maart, 2024
Het land van Kerstman
Het land van Kerstman
26 februari, 2024
Het land van Sinterklaas
Het land van Sinterklaas
26 februari, 2024
Diaber
Diaber
9 januari, 2024

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.