Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

Ansa

project details
Klant
Ansa
Datum
21 september 2019
Werkzaamheden

Bouw website

Design

YourSite

CMS

WordPress

AnSa Makelaars

Wij bieden een full service pakket, van het waarderen van de woning, presenteren, bezichtigingen, onderhandelingen, opstellen koopakte tot en met de oplevering en overdracht bij de notaris. Kortom: Wij ontzorgen u en doen wat wij het beste kunnen: Het zo goed en snel mogelijk verkopen (of aankopen) van uw woning.

AnSa Makelaars heeft reeds vele jaren ervaring in bemiddeling van onroerend goed. U kunt rekenen op een professionele bemiddeling en een hoge mate van flexibiliteit.

Onze missie is om u op een heldere en begrijpelijke manier te informeren, te adviseren en u zo goed mogelijk te helpen bij die keuzes! Daar werken we met toegewijde medewerkers elke dag aan.

Wat is er gerealiseerd

Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd gebaseerd op WordPress (Content Management Systeem). Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon.

Wij verzorgen ook het onderhoud van de website. Zo heeft de klant geen omkijken naar de juiste werking en veiligheid van de website. Ook is de website gekoppeld aan Google Analytics voor het bekijken van de bezoekerstatistieken en kunnen op deze manier metingen uitgelezen worden.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij voor deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

wordpress
Google
Analytics
Hosting
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Wat zegt de klant

Brigitte Reuvers
Huidinstituut Reuvers

Wij willen alle medewerkers van YourSite te Rijswijk alle ondersteuning die zij hebben geleverd bij het bouwen van onze nieuwe website www.huidinstituutreuvers.nl alsook voor de aangekaarte ideeën en ict-oplossingen. We zijn erg blij met onze keuze voor YourSite. Met vriendelijke groeten, Brigitte en Henry Reuvers uit Landgraaf

Trots op het resultaat

SP Consultancy
SP Consultancy
12 juli, 2024
Restaurant de bank
Restaurant de bank
6 mei, 2024
Power to improve
Power to improve
26 maart, 2024
Pulzzz
Pulzzz
19 maart, 2024
Kipkruiden
Kipkruiden
12 maart, 2024
Het land van Kerstman
Het land van Kerstman
26 februari, 2024
Het land van Sinterklaas
Het land van Sinterklaas
26 februari, 2024
Diaber
Diaber
9 januari, 2024

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.