Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Onze diensten

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk

Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke realisatie van jouw website gaat YourSite op een effectieve en doeltreffende manier te werk. Maar ook na de oplevering van jouw website kun je op ons rekenen.

Fase 1: Persoonlijk gesprek

We beginnen met een persoonlijk gesprek om inzicht te krijgen in jouw wensen op het gebied van ontwerp en functionaliteit.

Fase 2: Functioneel en grafisch ontwerp

In deze fase wordt het concept vertaald naar een ontwerp passende bij jouw huisstijl, met daarin een navigatie en alle functionaliteiten die gewenst zijn. Voor een goed ontwerp is het cruciaal om goed na te denken over een praktische menustructuur. Deze kunnen we maken in samenspraak met jou. Het resultaat van deze fase is een prachtig webdesign.

Fase 3: Technische realisatie

Is het design gereed en door jou goedgekeurd? Dan gaan wij nu aan de slag met het bouwen van de website. Het ontwerp wordt omgebouwd tot een volledig werkende site met alle functionaliteiten die daarbij horen.

Fase 4: Content verwerken

Nu is het tijd om de gloednieuwe site te vullen met content. Je kunt jouw webteksten zelf aanleveren ofwel aan ons uitbesteden. Wij kunnen je goed helpen met het schrijven van effectieve webteksten. Als je zelf je teksten schrijft, kun je de afgesproken menustructuur als leidraad gebruiken.

Fase 5: Test en evaluatie

In deze stap testen we de website en evalueren deze met jou alvorens de definitieve oplevering plaatsvindt.

Fase 6: YourSite Online

Gefeliciteerd. Je nieuwe website staat online en is uitstekend vindbaar voor jouw bezoekers.

Je website staat online, wat nu?

Je kunt online nieuwe klanten gaan werven, maar ook je huidige klanten voorzien van jouw informatie.

Persoonlijke aanpak

Bij YourSite hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht en nauw contact met de klant. Het beste resultaat is dat wij jouw verwachtingen waar kunnen maken en vaak zelfs nog meer…

Brede expertise

Vanuit onze brede expertise en gekoppelde diensten die goed op elkaar aansluiten, kunnen wij jou een totaalconcept aanbieden waarmee jij jouw concurrenten achter je kunt laten!

Optimaal resultaat

Wij zorgen dat jouw website presteert. Het beste rendement wordt verkregen uit een nauwe samenwerking met de klant. Wij gaan dan ook samen voor een optimaal resultaat!

Bekijk ons werk

Trots als een pauw presenteren wij graag projecten waaraan wij gewerkt hebben en nog steeds werken. Iedere website heeft een volledig eigen entiteit en past bij het imago van het bedrijf en haar doelgroep. Bekijk hieronder een deel van ons portfolio en doe inspiratie op! 

Clear Filters
Jeugdtheaterhuis Gouda
Het Meesterwerk
Huidinstituut Reuvers
DiaberMinerals
Tubbli
Diëtistenpraktijk Assendelft
Beauty Lounge Haarlem
Dic Werft
Benieuwd naar de mogelijkheden? 010 - 300 71 37

Ook een nieuwe website?

Benieuwd naar jouw toekomstige website? Vul je gegevens  in het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

    12
    JAAR EXPERTISE
    YourSite bestaat alweer sinds 2010. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een gerenommeerd marketing- en webdesignbureau met een uitstekende dienstverlening.

    Bij YourSite hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht en nauw contact met de klant. Het beste resultaat is dat wij jouw verwachtingen waar kunnen maken en vaak zelfs nog meer…