Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

cvv zwervers

project details
Klant
cvv zwervers
Datum
29 augustus 2022
Werkzaamheden

Bouw website

Design

YourSite

CMS

Joomla

cvv zwervers

CVV Zwervers heeft momenteel zo’n 900 leden die bestaan uit spelende en niet spelende leden zoals bijvoorbeeld de donateurs. CVV Zwervers is met circa 730 spelende leden de grootste voetbalvereniging van Capelle aan den IJssel.

Voor het ontstaan van CVV Zwervers moeten we ver terug in de tijd. Eind december 1929 raakten een paar vrienden, Bertus Oosterom, Jan Heuvelman, Willem Multem en Teunis Noorlander, geïnspireerd om een voetbalclub op te richten, waar eerder in café Noorlander al over gesproken werd. “Als er voldoende liefhebbers zijn dan moesten we het maar doen” was het drietal unaniem van mening.
Nog geen drie maanden later werd de Capelsche Voetbalvereniging Zwervers een feit. Om precies te zijn op 21 februari 1930.

Wat is er gerealiseerd

Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd gebaseerd op Joomla (Content Management Systeem). Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon.

De website wordt ook door ons gehost, wat betekent dat wij ook het onderhoud van de website verzorgen. Zo heeft de klant geen omkijken naar de juiste werking en veiligheid van de website. Ook is de website gekoppeld aan Google Analytics voor het bekijken van de bezoekerstatistieken en kunnen op deze manier metingen uitgelezen worden.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij voor deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

Joomla
Data-integratie
Google
Analytics
Hosting
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Wat zegt de klant

Ger Jacobs
CVV Zwervers

Sinds 2013 hebben wij de hosting, contentmanagement en webdesign uitbesteed aan Yoursite. Recent hebben zijn we op advies en in overleg met Yoursite overgestapt op een nieuwe standaard en nieuw design. En met een geweldig resultaat. Daar waar veel verenigingen kiezen voor standaard websites en formats hebben wij gekozen voor een modulaire maatwerk oplossing waardoor we onze eigen identiteit en wensen konden combineren met flexibele modules en doordachte features. Dat gekoppeld aan de deskundige en zeer meelevende specialisten bij Yoursite is het resultaat geweldig.
Uitgangspunt was dat we de ziel van onze club terug zouden laten komen in onze nieuwe website.
En dat is geweldig gelukt.

Trots op het resultaat

Restaurant de bank
Restaurant de bank
6 mei, 2024
Power to improve
Power to improve
26 maart, 2024
Pulzzz
Pulzzz
19 maart, 2024
Kipkruiden
Kipkruiden
12 maart, 2024
Het land van Kerstman
Het land van Kerstman
26 februari, 2024
Het land van Sinterklaas
Het land van Sinterklaas
26 februari, 2024
Diaber
Diaber
9 januari, 2024
Berk Partners
Berk Partners
1 november, 2023

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.