Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Portfolio

HUYSvanRECRUITERS

project details
Klant
HUYSvanRECRUITERS
Datum
1 juni 2022
Werkzaamheden

Bouw website

Design

Gioia Gerritse

CMS

WordPress

HUYSvanRECRUITERS

Onze recruiters/consultants zijn zelfstandig ondernemer en als licentiehouder bij HUYSvanRECRUITERS aangesloten.
Het grote voordeel daarvan is, voor jou als kandidaat en voor u als werkgever, dat zij niet op de klok kijken, nét die stap extra zetten en 100% focus en drive hebben om vacatures in te vullen met de perfecte kandidaat.

Heb jij interesse om als recruiter/ondernemer gebruik te maken van onze faciliteiten en aan te sluiten bij een leuk en professioneel team? Neem dan contact met ons op en we drinken graag een kop koffie met je! Tijdens die kennismaking vertellen we wat je allemaal van ons mag verwachten en wat wij voor je doen. Je bent zelfstandig ondernemer, maar wel met collega’s achter en naast je, zodat jij je volledig kunt focussen op het maken van de match tussen kandidaat en vacature.

“samenwerken, delen, geven en ontvangen” dat is ons motto!

Wat is er gerealiseerd

Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd gebaseerd op WordPress (Content Management Systeem). Er is gebruik gemaakt van een thema dat ervoor zorgt dat de meeste zaken rondom de werking van de website al geregeld is, zoals bijvoorbeeld het goed weergeven van de website op een mobiele telefoon.

De website wordt ook door ons gehost, wat betekent dat wij ook het onderhoud van de website verzorgen. Zo heeft de klant geen omkijken naar de juiste werking en veiligheid van de website. Ook is de website gekoppeld aan Google Analytics voor het bekijken van de bezoekerstatistieken en kunnen op deze manier metingen uitgelezen worden.

De website is gekoppeld aan een online XML bestand, waarbij de vacatures automatisch elke dag worden gesynchroniseerd en binnen de website worden geplaatst uit het vacaturesysteem van de klant.

Ben je enthousiast geworden door de website die wij voor deze klant hebben gebouwd? Neem dan snel contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw nieuwe website!

wordpress
Data-integratie
Google
Analytics
Hosting
wordpress
wooComerce
Tickets
Ideal
Nieuwsbrief
koppeling
Google
Analytics
Hosting

Wat zegt de klant

Brigitte Reuvers
Huidinstituut Reuvers

Wij willen alle medewerkers van YourSite te Rijswijk alle ondersteuning die zij hebben geleverd bij het bouwen van onze nieuwe website www.huidinstituutreuvers.nl alsook voor de aangekaarte ideeën en ict-oplossingen. We zijn erg blij met onze keuze voor YourSite. Met vriendelijke groeten, Brigitte en Henry Reuvers uit Landgraaf

Trots op het resultaat

Power to improve
Power to improve
26 maart, 2024
Pulzzz
Pulzzz
19 maart, 2024
Kipkruiden
Kipkruiden
12 maart, 2024
Het land van Kerstman
Het land van Kerstman
26 februari, 2024
Het land van Sinterklaas
Het land van Sinterklaas
26 februari, 2024
Diaber
Diaber
9 januari, 2024
Berk Partners
Berk Partners
1 november, 2023
Regio Klankbordgroep Zuid-Holland
Regio Klankbordgroep Zuid-Holland
4 september, 2023

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.