Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Onze diensten

Copywriting

Het schrijven van teksten

Veel bedrijven zijn zich er niet van bewust hoe belangrijk wervende (SEO) teksten zijn. De manier hoe je jouw bedrijf en diensten op de website verwoord is wellicht niet de meest pakkende en aantrekkelijke manier. Voor de grootste bereikbaarheid van jouw boodschap, moet je echt de juiste kennis van copywriting hebben.

Bezit jij de kennis om goede webteksten te schrijven?

copywriting Online marketing
Schrijf voor je doelgroep!

Teksten schrijven (copywriting) voor internet is niet hetzelfde als teksten schrijven voor een boek of brochure. Mensen lezen op internet anders dan via klassieke media en willen zo snel en duidelijk mogelijk concrete informatie waar zij naar op zoek zijn. Je doelgroep gaat scannend door jouw pagina’s, headers en titels en leest alleen wat hij of zij belangrijk vindt. Een goede tekstschrijver weet exact hoe de doelgroep naar jouw diensten zoekt en kan de webteksten hier precies op afstemmen.

SEO teksten voor het internet

SEO teksten zijn een must om hoog in Google te scoren met de website. De SEO expert en tekstschrijver van YourSite kan de juiste zoekwoorden analyseren en deze aan jouw diensten koppelen. Dit zal de conversie zeker doen toenemen en je haalt meer nieuwe klanten en omzet uit jouw website.

copywriting
Webteksten schrijven
Wil je zeker weten dat jouw diensten en producten optimaal op je website gepresenteerd worden? Dan kun je de webteksten ook door een tekstschrijver van YourSite laten opstellen. Hiermee bereik je een hoge kwaliteit en online vindbaarheid.
Webteksten redigeren

Heb je zelf al teksten geschreven of staan er nog oude webteksten op je website die hoognodig geoptimaliseerd moeten worden? Ook dan kan de SEO en Marketing specialist van YourSite jouw webteksten kritisch beoordelen en waar nodig redigeren.

Teksten vertalen

Heb je een internationaal werkend bedrijf en wil je de webteksten in meerdere talen vertaald hebben? Je kunt dit ook bij YourSite onderbrengen. Wij werken met een erkend vertaalbureau die jouw teksten in elke taal kan vertalen.

Teksten laten schrijven, redigeren of vertalen?

Neem dan contact op met YourSite om de mogelijkheden door te spreken. Wil je weten of jouw huidige (web)teksten verbeterd kunnen worden? Vul het  formulier in en wij zullen jouw teksten vrijblijvend analyseren

  12
  JAAR EXPERTISE
  YourSite bestaat alweer sinds 2010. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een gerenommeerd marketing- en webdesignbureau met een uitstekende dienstverlening.

  Bij YourSite hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht en nauw contact met de klant. Het beste resultaat is dat wij jouw verwachtingen waar kunnen maken en vaak zelfs nog meer…

  Nieuwsbrief
  Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie