Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Onze diensten

Zoekmachine Marketing

Zoekmachine marketing

De basis van aanwezigheid op het internet en online marketing begint bij zoekmachine optimalisatie & -marketing. Search Engine Optimization, beter bekend als SEO, bestaat uit meer dan een SEO check, het uitvoeren van enkele tips en het doen van een paar aanpassingen aan jouw website. De basis van SEO marketing ligt vooral in het investeren van tijd in jouw website en online uitingen en ervoor zorgen dat je niet alleen in de zoekmachine goed gevonden wordt, maar ook elders op het web aanwezig bent.

Zoekmachine Marketing
SEO (Search Engine Optimization)

Zoals gezegd is SEO de basis van jouw online marketing, maar waarom eigenlijk? Wanneer je jouw website optimaliseert voor zoekmachines, hoeft dit geen geld te kosten. Het enige vereiste is het investeren van tijd en goede zorg aan jouw SEO website. Een ander argument is het feit dat zoekmachines alleen de beste resultaten tonen aan hun gebruikers. Als je website goed vindbaar is, weet je dat jouw website van goede kwaliteit is en aansluit op de wensen van jouw doelgroep. Jouw organische vindbaarheid is een keurmerk voor een kwalitatief goede website. Dit brengt advertentiekosten omlaag en jouw rendement van adverteren omhoog. Je hoeft je bij deze vorm van marketing niet (vervelend) op te dringen aan je klanten. Je klanten zijn immers naar jou op zoek!

SEA (Search Engine Advertising)

Eigenlijk is SEA een logische vervolgstap in jouw online marketing strategie. Internet advertisement wordt aangeboden in vele verschillende vormen. SEA is in dit brede aanbod de meest effectieve manier van online advertising. Deze manier van adverteren wordt ook wel inbound marketing genoemd. Omdat je gebruik maakt van de search engine zijn gebruikers die jouw uitingen tegenkomen ook daadwerkelijk op zoek naar jouw producten en/of diensten. Je dringt jouw advertenties of aanbiedingen dus niet op zoals gebruikelijk is in de traditionele marketing. Hierbij maakt YourSite gebruik van de advertentiemogelijkheden van Google Adwords, het grootste SEA advertentieplatform in Nederland, aangevuld met professionele analyses uit Google Analytics.

Zoekmachine Marketing
SEO

Een website van YourSite is standaard voorzien van functionele zoekmachineoptimalisatie. Onze SEO-specialisten zorgen dat jouw website goed gevonden wordt.

SEA

YourSite maakt gebruik van de advertentiemogelijkheden van Google Adwords, het grootste SEA advertentieplatform in Nederland, aangevuld met professionele analyses uit Google Analytics.

Google Analytics

Jouw website koppelen wij op aanvraag aan Google Analytics. Hiermee krijg je een duidelijk beeld van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaven.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 010 - 300 71 37

Meer informatie over Zoekmachine Marketing?

Vul je gegevens hiernaast in het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

    12
    JAAR EXPERTISE
    YourSite bestaat alweer sinds 2010. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een gerenommeerd marketing- en webdesignbureau met een uitstekende dienstverlening.

    Bij YourSite hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht en nauw contact met de klant. Het beste resultaat is dat wij jouw verwachtingen waar kunnen maken en vaak zelfs nog meer…