Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Onze diensten

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Als je jouw website inzet voor de verkoop is er niets belangrijker dan optimaliseren van de conversies. Een conversie is niet altijd een directe online verkoop, maar kan ook een ander doel zijn die jouw bedrijf nastreeft. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van een informatie-aanvraag, inschrijving op een nieuwsbrief of het aanmaken van een account.

Conversie optimalisatie
Analyses & Rapportage

Het optimaliseren van conversies begint bij het analyseren van het gedrag van jouw bezoekers. Waar komt de bezoeker vandaan? Op welke pagina komen zij binnen? Hoeveel tijd spenderen zij op jouw site? Hoeveel pagina’s bezoeken zij? En het belangrijkste: hoeveel bezoeken converteren? YourSite vat al deze aspecten samen in een overzichtelijk rapport en adviseert je over het gebruik van deze informatie in de praktijk.

Usability

Oftewel gebruiksvriendelijkheid. Om jouw klant vanaf de homepage, via de benodigde informatie, te begeleiden richting een conversie is het belangrijk dat een klant deze stappen begrijpt en kan vinden. Dankzij onze ervaring op het gebied van Online Marketing en webdesign kunnen wij je optimaal adviseren over de structuur, positionering van informatie en de gebruiksvriendelijkheid van jouw website. Uiteraard adviseren wij je bij ons webdesign over de best-practices voor conversie optimalisatie van jouw website.

Conversie optimalisatie
Doelgroep Analyse

Leer jouw online bezoekers kennen. Is de doelgroep waar jij je op richt ook daadwerkelijk de doelgroep die jouw website bezoekt? Meten is weten…

Google Search Console

Houd de zoekprestaties van jouw website bij met Google Search Console. De website beter laten presteren is een continue kwaliteitsslag. Wij helpen je graag.

Conversie

Met conversies kun je zien wat er gebeurt nadat een klant op jouw advertentie heeft gereageerd, bijvoorbeeld of de klant jouw product heeft gekocht of zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 010 - 300 71 37

Een betere conversie?

Benieuwd hoe wij je hiermee kunnen helpen? Vul je gegevens  in het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

  12
  JAAR EXPERTISE
  YourSite bestaat alweer sinds 2010. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een gerenommeerd marketing- en webdesignbureau met een uitstekende dienstverlening.

  Bij YourSite hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht en nauw contact met de klant. Het beste resultaat is dat wij jouw verwachtingen waar kunnen maken en vaak zelfs nog meer…

  Nieuwsbrief
  Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie