Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Onze diensten

Content Marketing

Content Marketing

Content in de vorm van tekst vertegenwoordigt het grootste deel van de kwaliteit van de website. Onder Content marketing verstaan wij echter niet de tekstuele content, maar juist de ondersteunende content. Denk hierbij aan de presentatie van jouw teksten (in een blog of via een presentatie) of visuals (afbeeldingen, foto’s en video).

Content Marketing
Blogging

Uit onderzoek is gebleken dat websites met een blog vele malen meer inkomende links en traffic genereren. Blogging is daarnaast een ideaal middel om de website constant te verreiken met “verse” content, wat een positief effect heeft op de organische vindbaarheid (SEO). YourSite kan jouw website verrijken met een aantrekkelijke blog die gemakkelijk zelf te onderhouden is. Verder zullen wij je berichten voorzien van social share buttons en uitgebreide schrijver informatie waarmee jij jouw Authorrank en online expertise kunt verhogen.

Presentaties

Jouw kennis en expertise verdient een professionele presentatie. Zelfs de meest waardevolle informatie kan ongeloofwaardig worden bij gebrek aan een professionele presentatie. Jij verzorgd de expertise, wij de presentatie hiervan. Denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes, PowerPoint presentaties en slideshows voor jouw website. Je kunt tevens bij ons terecht voor ontwerp van vlaggen en banners om jouw aanwezigheid op beurzen en bijeenkomsten kenbaar te maken.

Content Marketing Huisstijl
Laat van u horen

Genereer meer traffic op de website met een Blog of wervelend nieuwsbericht. Nieuwe content is belangrijk voor de bezoekers en ranking.

Social Share

Laat bezoekers jouw content gemakkelijk delen met de Social Media netwerken. Voorzie in de behoefte van jouw doelgroep met aantrekkelijke content.

Uw presentatie

Van logo ontwerp tot complete huisstijl. De eerste indruk is van groot belang voor jouw relaties. Wij helpen je die eerste indruk onvergetelijk te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 010 - 300 71 37

Meer doen met Content Marketing?

Wij helpen je graag verder! Vul je gegevens in het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

  12
  JAAR EXPERTISE
  YourSite bestaat alweer sinds 2010. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een gerenommeerd marketing- en webdesignbureau met een uitstekende dienstverlening.

  Bij YourSite hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht en nauw contact met de klant. Het beste resultaat is dat wij jouw verwachtingen waar kunnen maken en vaak zelfs nog meer…

  Nieuwsbrief
  Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie