Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Support

wij helpen graag

Afbeeldingen & Foto's support

Soms wil je maar een bepaald deel van een afbeelding weergeven op je website, dan moet je de afbeelding bijsnijden.
Een afbeelding bijsnijden doen we met het gratis online programma Pixlr.
Let op: om Pixlr te gebruiken moet de computer wel voorzien zijn van flash. Pixlr laat zelf een melding zien als dit niet het geval is.

Het bijsnijden van een afbeelding

1. Ga naar de website van Pixlr (https://pixlr.com/editor/)
2. Open de afbeelding die je wilt bewerken door op de knop 'open afbeelding van computer' te klikken.

3. Druk na het openen van de afbeelding op de C toets. Je kan nu in de afbeelding een selectie maken van het gene dat je wilt uitsnijden.

4. Als je de selectie hebt gemaakt, kan je op de ENTER toets drukken om de selectie uit te snijden.

Je kunt nu de foto opslaan en gebruiken in jouw website!

yoursite   19 juli 2022

Voor het op maat maken van een afbeelding, gebruiken we het gratis online programma Pixlr.
Let op: om Pixlr te gebruiken moet de computer wel voorzien zijn van flash. Pixlr laat zelf een melding zien als dit niet het geval is.

Het verkleinen van een afbeelding

1. Ga naar de website van Pixlr (https://pixlr.com/editor/)
2. Open de afbeelding die je wilt bewerken door op de knop 'open afbeelding van computer' te klikken.

3. Vervolgens zie je de gekozen afbeelding in het scherm staan. Klik nu op Beeld en kies de optie Afbeeldingsgrootte

4. Er opent nu een pop-up in het scherm. In dit venstertje kan je de gewenste maten van de afbeelding invoeren.
Let op: Door de optie 'Beperk verhoudingen' aan de vinken, blijft de afbeelding altijd de juiste verhoudingen houden.

Je kunt nu de foto opslaan en gebruiken in jouw website!

yoursite   19 juli 2022