Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Support

wij helpen graag

Website support (Joomla)

Inloggen bij Joomla

1. We starten met het inloggen op je Joomla gebaseerde website.
  2. Ga naar je eigen domeinnaam (voorbeeld: www.mijnwebsite.nl)
  3. Type daarachter ’/administrator’
  4. Je krijgt nu het volgende scherm te zien:
    Hoe kan ik inloggen in Joomla
  5. Vul daar je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen.
  6. Je bent nu ingelogd op je op Joomla gebaseerde website.

yoursite   19 juli 2022

Je kan een artikel op verschillende plekken in het controlepaneel toevoegen. Het beste wat je kan doen is eerst naar het overzicht van al je artikelen navigeren. Dit doe je door op “Artikelen” te klikken in het linker menu of onder het hoofdmenu-item "Inhoud".

Op deze pagina vind je alle reeds aangemaakte artikelen. Om een artikel toe te voegen druk je op de groene knop “Nieuw”.

yoursite   19 juli 2022

Het aanmaken van een menu-item gaat net zo gemakkelijk als het aanmaken van een artikel.

Kies onder "Menu's" het menu waar je een nieuw item aan toe wilt voegen.

Op deze pagina zie je alle menu-items van het gekozen menu. Om er een toe te voegen klik je op de groene knop "Nieuw" in de linkerbovenhoek.
Na het klikken op de knop "Nieuw" opent er een nieuwe pagina. Op deze pagina kan je allerlei gegevens invullen voor je nieuwe menu-item.
Het menutitel is vereist voor het aanmaken van het menu-item. Deze titel zal ook worden weergegeven in het menu.
Het alias mag leeg blijven. deze wordt automatisch gegenereerd door Joomla.
Het Menu-itemtype kan je invullen door op de blauwe knop "Selecteren" te drukken. Er zal een pop-up venster openen met een aantal opties. Sommige plug-in's hebben hun eigen Menu-itemtypes en zullen ook in deze lijst staan.

Aan de rechterkant van de pagina kan je nogmaals kiezen aan welk menu je dit menu-item toevoegt, en wat het hoofditem is.
Let op: Pas na het kiezen van een hooftitem kan je de volgorde van de sub-items veranderen.
Is dit menu-item zelf een hoofd-item? Kies dan voor "Menu-item root".

yoursite   19 juli 2022

Het kan wel eens voorkomen dat je de naam van je website aan moet passen. Deze naam zal je ook terugvinden in het tabblad bovenaan je webbrowser.

Log in in het controlepaneel van je website.
Ga vervolgens naar systeem - algemene instellingen.

Op deze pagina, onder Website-instellingen, kan je de naam van de website aanpassen.

yoursite   25 februari 2022