Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Nieuws

YourSite neemt bedrijfsactiviteiten van Business Plaza Nederland over!

Business Plaza Nederland

YourSite neemt bedrijfsactiviteiten van Business Plaza Nederland over!

Met trots delen wij u mede dat Business Plaza Nederland per 1 januari 2021 overgaat naar een nieuwe eigenaar. YourSite | full service webstudio in Capelle aan den IJssel neemt na ruim 10 jaar het stokje over. Met deze overdracht is Business Plaza Nederland in goede handen en is de toekomst nog beter gewaarborgd.

Ruim 10 jaar geleden startte Peter Regoord het initiatief Business Plaza Nederland (BPN). Na een flitsende start in Capelle aan den IJssel is BPN uitgegroeid tot een mooie organisatie met 35 lokale Business Plaza’s in Nederland. Ruim 300.000 bedrijven maken onderdeel uit van het platform en dit allemaal lokaal gericht en lokaal gestuurd. Met regionale vertegenwoordigers is BPN een toegevoegde waarde binnen de lokale markt en biedt BPN de mogelijkheid om lokaal met elkaar in contact te komen en zaken te doen. Een kleine drie jaar geleden lanceerde BPN haar laatste nieuwe platform. Nu is het tijd voor een nieuwe invulling. Voor Peter Regoord (eigenaar van Business Plaza Nederland) een goed moment om het stokje over te dragen. YourSite is inmiddels gestart met de bouw van een nieuw platform dat naar verwachting medio mei 2021 gelanceerd zal worden. Peter Regoord blijft de komende twee jaar betrokken voor de overdracht, commerciële- en marketingactiviteiten. “Ik heb alle vertrouwen in de nieuwe eigenaar en weet zeker dat YourSite BPN naar grotere hoogte zal leiden!” aldus Peter Regoord.

YourSite | full service webstudio ontwerpt, bouwt, onderhoudt en host websites. Ook voor online marketing is YourSite de ideale partner. YourSite heeft voor meer dan 400 bedrijven de website gebouwd en onderhoudt deze ook. Met een team van eigen ICT specialisten, beschikt YourSite ook over ontwerpers voor look & feel en hebben zij eigen marketeers in dienst. Frans van der Schaft, verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering binnen YourSite, is blij met de aanvulling. “Met Business Plaza Nederland gaat een wens in vervulling. Wij kunnen hierdoor als bedrijf groeien en onze medewerkers een mooie nieuwe uitdaging bieden. De bestaande en nieuwe partners van BPN willen wij optimaal bedienen met het nieuwe BPN-platform.” aldus Frans. “Onze plannen met Business Plaza Nederland zijn eerst het nieuwe platform lanceren en dan groeien naar circa 75 plaza’s binnen twee jaar. Met deze landelijke dekking worden we interessant, zowel op lokaal niveau als ook voor landelijk opererende partijen in Nederland. En dat heeft een positieve uitwerking op de toegevoegde waarde voor de partners van BPN. Wij kijken uit naar de nieuwe situatie en de samenwerking met Peter”, aldus Frans.

HULP NODIG? WIJ HELPEN GRAAG!

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan snel contact met ons op of laat je gegevens achter in onderstaand formulier. Wij staan graag klaar om jou verder te helpen!

Of vul ons formulier in: