Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Nieuws

Meer gemak en efficiency op nieuw digitaal platform ENC

ENC

Meer gemak en efficiency op nieuw digitaal platform ENC

“Omdat de digitale ontwikkelingen niet stilstaan werd het tijd om onze website te vernieuwen en uit te breiden met een geheel nieuw en eigentijds digitaal platform”, aldus Gert Abma, voorzitter van het Economisch Netwerk Capelle. De nieuwe website is lokaal gerealiseerd door YourSite | full service webstudio uit Capelle aan den IJssel.

Frans van der Schaft, directeur van YourSite: “Nu heeft ieder lid van het ENC een persoonlijke login. Na inloggen herkent het platform de gebruiker en worden gegevens voor aanmeldingen bij evenementen en contactformulieren automatisch ingevuld. Dat is lekker makkelijk voor de gebruiker. De digitale ledenlijst is nu ook voorzien van het bedrijfslogo. De leden kunnen een bedrijfsomschrijving plaatsen, zodat de website ook voor hen kan dienen als marketingkanaal.”

Omdat de digitale ontwikkelingen niet stilstaan werd het tijd om onze website te vernieuwen en uit te breiden met een geheel nieuw en eigentijds digitaal platform

Activiteitenagenda

Door in te loggen met de persoonlijke accountgegevens is het mogelijk alle activiteiten waarvoor het lid zich heeft aangemeld, te bekijken of te annuleren. Het aanmelden is nu minder tijdrovend. De gegevens zijn immers al automatisch ingevuld. Ook de dag van de week wordt nu vermeld in de activiteitenagenda. Net even wat handiger als je wil plannen in je agenda. De evenementen vinden tegenwoordig online plaats. Daarom is een YouTube kanaal voor ENC aangemaakt. Via de website kunnen de leden daarop alle webinars terugkijken.

Digitale zeepkist

Nieuw op de website is ook de digitale zeepkist. Heeft een ENC-lid iets te melden? Een aanbieding voor collega-ondernemers? Lever de input aan bij het ENC en wij plaatsen deze – na goedkeuring – op de digitale zeepkist. Per lid kan 1 item actief gepubliceerd zijn. De items worden in willekeurige volgorde op de website gepresenteerd.

Weekkalender

Een vertrouwd medium binnen het ENC is de weekkalender. Iedere maandag om 11:00 uur ontvangen de ENC-leden de weekkalender in hun digitale brievenbus. De weekkalender is voorzien van een overzicht van alle aankomende evenementen waaraan men, met een druk op de knop, kan deelnemen. De kalender is ook uitgebreid met meldenswaardige zaken vanuit de leden: de digitale zeepkist. Op verzoek kan ook gebruik worden gemaakt van een (betaalde) advertentie.

ENC
Duurzaamheid

Natuurlijk wordt de website door YourSite gehost vanuit een milieuvriendelijk datacenter. Het datacentrum is energie-efficiënt door gebruik te maken van de laatste koeltechnieken en de modernste UPS systemen, waardoor we een laag energieverlies hebben en een PUE (power usage effectiveness) behalen van 1.3. Hiermee behoort het datacentrum tot een van de zuinigste in Nederland. Daarnaast is alle energie die wordt gebruikt 100% opgewekt uit waterkracht en wind. Dit past natuurlijk prima binnen de samenwerking tussen ENC en de gemeente Capelle aan den IJssel voor onze opgave naar een duurzame, groene en schone stad in 2050.

HULP NODIG? WIJ HELPEN GRAAG!

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan snel contact met ons op of laat je gegevens achter in onderstaand formulier. Wij staan graag klaar om jou verder te helpen!

Of vul ons formulier in: