Webshop

Bij het realiseren van een webshop komt meer kijken dan de realisatie van een informatieve website. Uw webshop genereert inkomsten, wat een meer marketing gerichte aanpak vereist bij het bouwen van uw website. Hiervoor gebruiken wij altijd een Open Source Content Management Systeem (CMS), zoals Joomla! of Magento, zodat u al uw energie en tijd kunt steken in uw overige bedrijfsvoering. Laat u adviseren over de oplossing die het meest geschikt is voor uw webwinkel door een van onze medewerkers.


Joomla! webshop met Virtuemart

yoursite-virtuemart-webshopHet grote voordeel van het gebruik van het open source CMS Joomla!, is dat u een website krijgt die van alle markten thuis is. Voor het opbouwen van een succesvolle webshop kunt u niet bouwen op een website met alleen bestelmogelijkheden. U moet uw klanten kunnen informeren en inlichten over uw producten en dienstverlening. Joomla! biedt naast de webshop oneindig veel mogelijkheden om uw klanten te voorzien voor ondersteunende service en informatie bij hun aankoop.

YourSite beschikt over vele uitbreidingen voor uw Joomla! webshop die klanten kunnen aanspreken en uw webshop een professioneel uiterlijk geven. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de webshop template volledig aansluit op de huisstijl en het design van de rest van uw website.


Magento webshop

yoursite-magento-webshopDe tweede variant voor uw webshop is het gebruik van Magento. De afweging die u moet maken voor het gebruik van Magento is de omvang van uw webshop en verwachte omzet. Magento is een systeem dat vele malen uitgebreider is dan de Virtuemart extensie voor Joomla!. Het bouwen en onderhouden van Magento is in verhouding ingewikkelder dan Joomla! met Virtuemart en daarmee dus kostbaarder. Voor de overige functionaliteiten buiten uw webshop om is er meer keuze voor uw Joomla! webshop. Neem contact met ons op en laat u adviseren over het kiezen voor de meest geschikte CMS voor uw webshop.


Online Marketing en uw webshop

Bij YourSite beschikken wij over de expertise om uw website te promoten en te optimaliseren met verschillende Online Marketing instrumenten en technieken. Wij houden bij iedere website rekening met de vindbaarheid en wensen van uw doelgroep. Bij uw omzet genererende webwinkel zal het belang van deze aspecten nog groter zijn. Dat realiseren wij ons. Bij het bouwen zullen wij hier dus met extra zorg naar kijken. Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor advies over welke Online Marketing middelen en instrumenten interessant zijn uw webshop.

Delen:

Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie

Volg ons

 

Klantenportaal