Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Nieuws

Responsive Webdesign, één website voor elk apparaat!

Responsive Webdesign

Responsive Webdesign, één website voor elk apparaat!

Responsive Webdesign – Jouw mobiele bezoekers vragen het niet, maar verwachten het wel, optimaal gebruiksgemak tijdens het bezoeken van een website.

Door de constante groei in het gebruik van mobiele apparaten, en het mobiel internetten, zijn er ook in het webdesign nieuwe oplossingen om op de juiste manier jouw doelgroep te bereiken.

Biedt de bezoeker voor elk apparaat een gebruiksvriendelijke weergave.

Neem bijvoorbeeld Responsive Webdesign, een veelgebruikte term door de stijging van het mobiele gebruik. Responsive Webdesign word in deze tijd gezien als 1 van de oplossingen om een website optimaal bruikbaar te maken voor verschillende formaten desktopschermen en mobiele apparaten.

Een groot bijkomend voordeel van Responsive Webdesign is dat e-mails veel beter leesbaar worden. Het design is geschikt voor een betere mobiele weergave, wat tegenwoordig niet kan ontbreken. Jouw mails zullen op deze manier via desktop en webmail goed weergegeven worden, maar ook wanneer de e-mails op een mobiel apparaat (tablet of smartphone) worden gelezen. Het is voor iedere ondernemer belangrijk om in deze tijd rekening te houden of jouw website geschikt is voor mobiele weergave, anders loop je een groot deel van jouw bezoekers mis.

YourSite probeert zoveel mogelijk met je mee te denken om de gebruikerservaring van jouw bezoekers te verhogen, wat automatisch zal leiden tot meer terugkerende bezoekers. Bijvoorbeeld voor een bestelling, inschrijving voor een nieuwsbrief of het downloaden van een brochure. Door deze nieuwe technieken zal het voor de bezoeker veel prettiger zijn om jouw website te bekijken

Responsive Webdesign

Responsive webdesign voordelen

– Eén website die op alle apparaten goed weergegeven wordt
– Hogere conversie bereiken door optimaal gebruiksgemak te bieden voor iedere bezoeker
– Gebruiksvriendelijk browsen op mobiele apparaten
– Voorbereid op de toekomstige groei van mobiele apparaten

HULP NODIG? WIJ HELPEN GRAAG!

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan snel contact met ons op of laat je gegevens achter in onderstaand formulier. Wij staan graag klaar om jou verder te helpen!

Of vul ons formulier in: