Lijstersingel 15, 2902 JD, Capelle a/d IJssel

Nieuws

Meer leads genereren met je website, hoe doe je dat?

Meer leads genereren met uw website

Meer leads genereren met je website, hoe doe je dat?

Een statische website is niet meer van deze tijd. Om bezoekers naar jouw website te krijgen dien je actief met jouw doelgroep te communiceren. Een website is meer dan alleen maar informatie, je kunt ook meer leads genereren met jouw website. Om dit te realiseren is het vertrouwen en de interactie van jouw website van groot belang. Om het vertrouwen en de interactie te verhogen hebben wij een aantal mogelijkheden opgesteld.

Een website is meer dan alleen maar informatie, je kunt ook meer leads genereren met je website.

1

Vertrouwen

Het wekken van vertrouwen is een belangrijk punt voor jouw online communicatie. Wanneer een bezoeker de website vertrouwd is de kans vele malen groter dat deze contact met je opneemt. Het opbouwen van vertrouwen kan op verschillende manieren bereikt worden.

2

Bedrijfsinformatie

Het lijkt misschien overbodig om deze informatie te vermelden. Dit is echter een zeer belangrijk onderdeel. Door het vermelden van uw bedrijfsinformatie inclusief KvK nummer laat je de bezoekers zien dat je een professioneel geregistreerd bedrijf bent. Uit ervaring blijkt dat niet ieder bedrijf de bedrijfsinformatie opneemt op de website.

3

Referenties

Referenties op je website laten jouw praktijk ervaring en kwaliteit zien. Denk er maar eens aan, wanneer je een website bezoekt waarin referenties, case-studies en/of een portfolio in opgenomen zijn. Vertrouw je de website en hierdoor het bedrijf meer of minder? Dit kan een verschil maken voor wie de klant kiest.

4

Reviews

Het opnemen van reviews kan een boost geven in het vertrouwen van jouw website. De review komen namelijk van echte klanten en zijn echte ervaringen. Deze reviews geven de ervaring aan die een potentiële klant van jou kan verwachten. Het opnemen van reviews kan een zeer groot verschil maken. Reevoo heeft een onderzoek gehouden in de vakantiebranche. Dit onderzoek laat zien dat vier op de vijf vakantiegangers reviews gebruikt om een keuze te maken. Tevens laat dit onderzoek zien dat 60% van de consumenten eerder geneigd is een reis te boeken wanneer er reviews aanwezig zijn. Ondanks dat dit onderzoek op de vakantie branche uitgevoerd is, laat dit zeer duidelijk het effect van reviews zien. Reviews kunnen meer leads genereren.

Meer leads genereren met uw website
5

Snelheid

Één van de stelregels voor gebruikersvriendelijkheid is de snelheid waarmee een gebruiker zijn taak uit kan voeren. Hoe minder kliks er nodig zijn om het doel te bereiken, hoe minder gebruikers afhaken in het proces. Er zijn een aantal eenvoudige aanpassingen door te voeren om deze gebruikerssnelheid omhoog te halen.

6

Kleine formulieren

Een formulier met een groot aantal invul velden heeft veelal een hoog percentage van bezoekers die de website vroegtijdig verlaten. Dit wil zeggen, veel gebruikers haken af voordat ze het formulier volledig hebben ingevuld. Vraag jezelf eens af, is het nodig om alle informatie direct te weten, of kun je de informatie achteraf aan de klant vragen? Als dit antwoord ja is, volstaat het vaak al om alleen een naam, telefoonnummer en/of e-mail adres van de klant te vragen.

7

Maak het eenvoudig

Waarom zou je een klant naar de contactpagina leiden terwijl het formulier ook op de pagina opgenomen kan worden? Het verwerken van het contactformulier op de pagina maakt het eenvoudiger en sneller voor een bezoeker om contact op te nemen. Tevens heeft een bezoeker minder tijd om zich te bedenken, er is namelijk een handeling minder om het formulier in te vullen.

8

Relevantie

Wanneer de informatie niet relevant voor de bezoekers is, dan is de kans dat deze contact met jou opneemt zeer klein.

9

Meld ontwikkelingen

Ontwikkelingen binnen jouw bedrijf zijn de moeite waard om te vermelden. Een nieuw personeelslid, een nieuwe of afgeronde opdracht, dit zijn ontwikkelingen die opgenomen kunnen worden in een blog. Door deze ontwikkelingen te vermelden laat je ten eerste zien dat jouw bedrijf leeft en laat jij de bezoekers een kijkje nemen in jouw keuken.

10

Actualiteiten

Is er een actualiteit waar jouw bedrijf mee te maken heeft, of (dit is misschien nog wel belangrijker) waar jouw doelgroep mee te maken heeft? Meld dit op uw website en geef hierbij aan hoe je met jouw bedrijf met deze actualiteiten omgaat. Wat kun je de doelgroep bieden omtrent deze activiteit. Dit wekt vertrouwen, expertise en tevens modernisering.

HULP NODIG? WIJ HELPEN GRAAG!

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan snel contact met ons op of laat je gegevens achter in onderstaand formulier. Wij staan graag klaar om jou verder te helpen!

Of vul ons formulier in: