Social Media

Social Media heeft in korte tijd een belangrijke positie verworven in onze maatschappij. Een effectieve Social Media strategie mag niet meer ontbreken. Dankzij Social Media zijn bedrijven steeds meer in staat om klanten en prospects te informeren. De basis hiervan is het samensmelten van uw website, webdesign en Social Media. De voordelen van Social Media zijn teveel om op te noemen. Het nadeel is dat het onderhoud tijd kost. YourSite adviseert u graag over de mogelijkheden en helpt u met het bepalen van de beste aanpak en Social Media strategie. Denk hierbij aan:

  • Opzetten van een effectieve strategie
  • Opzet en inrichting van uw bedrijfsprofielen
  • Contentcreatie
  • Contentbewaking
  • Integratie op uw website
  • Advies over het inzetten van uw Social Media kanalen

Presentatie

Het uiten via Social Media begint uiteraard met het aanmaken van een bedrijfspagina. Social Media is voor uw bedrijf een interessant middel om de beeldvorming bij uw klanten te bepalen. Social Media dient als een communicatiekanaal tussen u, uw bestaande klanten en potentiële klanten. Als deze communicatie professioneel verloopt en uw bedrijf beschikt over een gebruiksvriendelijke benadering, zal dit de band tussen u en uw klanten ten goede komen.

YourSite adviseert u graag over het inrichten van uw Social Media marketing en de presentatie van uw bedrijfsprofielen. Wij beschikken over vele mogelijkheden om uw Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ bedrijfsprofiel op te zetten en te voorzien van een aantrekkelijk design. YourSite kan uw website tevens uitrusten met Twitter & Facebook integraties.


Advertising

Naast Search Engine Advertising (SEA) is een nieuwe vorm van Inbound Marketing aan populariteit aan het winnen: Social Advertising. Tegenwoordig is het mogelijk uw uitingen via Social Media te promoten, met behulp van Twitter en Facebook, op basis van het CPC (cost-per-click) principe. Uw Online Marketing heeft hiermee een hele nieuwe tool gekregen waarmee u likes kunt verzamelen voor uw Facebook pagina of volgers voor uw Twitter profiel. Hiermee vergroot u uw bereik van uw onbetaalde Social Media uitingen.


Advies

Ieder Social Media kanaal trekt een ander publiek en schept andere verwachtingen bij de gebruikers. Daarom is het belangrijk goed na te denken over uw Social Media strategie en de vorm van uw berichtgeving op deze kanalen. YourSite adviseert u graag over de manier van uiten via Social Media kanalen als Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+. Verder biedt ieder medium zijn eigen voor- en nadelen. Laat u adviseren en stem samen met YourSite af wat de beste strategie is voor uw Social Media Marketing.

Delen:

Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie

Volg ons

 

Klantenportaal