Rical Cleaning Products - Dhr. Rick van der Hooft

"Omdat mijn site niet meer aan de eisen voldeed heb ik YourSite gevraagd een site te ontwikkelen die aan de nieuwste eisen van de zoekmachines voldoet. Dit was eigenlijk sneller dan verwacht gerealiseerd en in goed onderling overleg is mijn site gelanceerd met een mooie, frisse nieuwe look.

Lees meer

Administratiekantoor Hootsen - Dhr. Hootsen

“Wij hadden een verouderde website die nodig aan vervanging toe was. De website was gewoon lastig om bij te werken en te onderhouden. Eerst een pagina maken in Frontpage en daarna uploaden via Cute FTP was wat dat betreft erg omslachtig. We waren dan ook toe aan een modernere website die meer mogelijkheden bood voor ons en onze relaties.”

Lees meer

POH-GGZ - Mw. Esther Kersbergen

“Onze oude website was echt aan vervanging toe. De website werd ervaren als ontoegankelijk en de vormgeving en kleursamenstelling vonden wij onaantrekkelijk en saai. In juli hebben wij een nieuw logo laten maken voor onze vereniging. Dit logo moest de leidraad gaan worden voor de vormgeving van onze nieuwe website.”

Lees meer

Colors@Home - mevr. I. van Ardenne

"Wij wilden geen doorsnee website, maar een creatief ontwerp met sfeervolle beelden voor onze speciaalzaak in woninginrichting. Om dit te bereiken is YourSite bij ons in de winkel uitgenodigd, zodat zij een goed beeld konden vormen van de uitstraling van de winkel. Onze wensen zijn vervolgens uitstekend vertaald in het ontwerp, met een heel mooi eindresultaat.

Lees meer

  • 1
  • 2

Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie

Volg ons

 

Klantenportaal