PM-Software

Wij kunnen uw website tevens uitbreiden met onze online accountancy/kantoorsoftware. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld ons digitaal dossiersysteem Digirecord en ons interne beheersingsysteem AOIC.nl modulair te koppelen aan uw website.

DigiRecord - Digitaal Dossier

digirecord

Pro Management heeft met DigiRecord een uitstekende methode ontwikkeld om uw dossiers online op te slaan en te beheren en biedt vanuit de visie ´samen delen´ een complete portal waarbij aspecten zoals bereikbaarheid, beschikbaarheid en actualiteit uitstekend geregeld zijn. Met de Digirecord module hebben uw cliënten via uw website toegang tot zijn of haar dossiers (middels een afgeschermd portal). Hierdoor kunt u digitaal communiceren en gegevens delen met uw klanten.

infoMeer informatie: www.digirecord.nl


AOIC.NL - Digitaal Bedrijfshandboek

aoic logo 1108x545

AOIC.NL maakt uw handboek digitaal en maakt het voor velen mogelijk op eenvoudige wijze tegen geringe kosten een zeer complete beschrijving van een bedrijfshuishouding op te zetten. Beschrijving van processen (deelprocessen, taken en activiteiten), organisatiestructuur, werknemers, functies, persoonlijke informatie, diagrammen, mutaties, etc. Het maken van een kwaliteitshandboek wordt eenvoudig, begrijpelijk en specialisten zijn niet langer nodig. Met de AOIC module kunt u zowel voor uw werknemers als voor uw klanten werkprocessen beschrijven en werkprogramma’s en checklisten online plaatsen.

infoMeer informatie: www.aoic.nl


Overige PM-Software

logo Pro Management Software Pro Management biedt de accountancybranche een compleet softwareprogramma waarmee de efficiëntie in elk kantoor sterk verbeterd wordt in snelheid en kwaliteit. Met ruim twintig jaar aan ervaring bieden wij ingenieuze oplossingen die naadloos toegepast kunnen worden in zowel uw productieproces als uw organisatie. De software richt zich niet alleen op rapportage, maar ook op uw totale kantoororganisatie.

infoMeer informatie: www.promanagement.nl

Win aan efficiëntie door de online integratie
van Pro Management Software !

Delen:

Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie

Volg ons

 

Klantenportaal