E-mail marketing

Dankzij het internet is het steeds makkelijker geworden om uw klanten te benaderen. Om belangrijke informatie te delen met uw klanten hoeft u geen tijdrovend contact meer te onderhouden met uw klantenkring. Tegenwoordig kunt u uw gehele klantenbestand informeren met slechts één druk op de knop. Via het internet verhoogd u het aantal contactmomenten met uw klant. Binnen Online Marketing is het zaak om ieder klantcontact optimaal te benutten. Met de YourSite E-mail marketing module haalt u het maximale uit dit contact.


Nieuwsbrieven

Het is belangrijk om uw klanten te informeren over de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied. Dit is niet alleen interessant voor uw sales en dienstverlening, maar ook voor uw klantbinding en beeldvorming. Met de nieuwsbrief mogelijkheid van YourSite kunt u een grote hoeveelheid (potentiële) klanten gemakkelijk informeren. YourSite presenteert vervolgens uw boodschap in een aantrekkelijk design.

Uiteraard voorzien wij uw website van een passend aanmeldformulier op de nieuwsbrief. Het inschrijven voor een nieuwsbrief is een van de meest waardevolle contactmomenten met uw klant, omdat het zeker is dat hun interesse is gewekt. Maak hier dus optimaal gebruik van. YourSite biedt naast het standaard aanmeldformulier ook een mogelijkheid om dit formulier uit te breiden. Denk hierbij aan:

  • uitlichten van aanbiedingen
  • vragen wat de reden is dat zij uw nieuwsbrief willen ontvangen
  • polls voorleggen
  • aandacht vestigen op een belangrijke pagina op uw website

Voor onze accountancy klanten heeft YourSite een speciale fiscaal nieuws module waarmee uw nieuwsblog automatisch gevuld wordt met fiscale nieuwsberichten. Uw klanten kunnen zelf aangeven of zij een nieuwsbrief willen ontvangen en hoe vaak deze verstuurd moet worden. Het systeem plaats vervolgens zelf de meest recente nieuwsberichten in een nieuwsbrief en verstuurd deze automatisch naar uw klant.

Bezoek onze branchepagina voor meer info over accountancywebsites


Digitale klantcommunicatie

Ieder klantcontact moet optimaal benut worden voor marketing doeleinden. Een effectief middel om dit te doen is uw dagelijkse digitale klantcommunicatie. Veel klantcontact verloopt tegenwoordig via e-mail. Met een passende handtekening als afsluiter van uw mail kunt u uw klanten subtiel wijzen op bijvoorbeeld uw social media accounts, aanbiedingen, uw blog, producten of sponsors.

Delen:

Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie

Volg ons

 

Klantenportaal