Content Marketing

Content in de vorm van tekst vertegenwoordigt het grootste deel van de kwaliteit van uw website. Onder Content marketing verstaan wij echter niet de tekstuele content, maar juist de ondersteunende content. Denk hierbij aan de presentatie van uw teksten (in een blog of via een presentatie) of visuals (afbeeldingen, foto’s en video).


Blogging

Uit onderzoek is gebleken dat websites met een blog vele malen meer inkomende links en traffic genereren. Blogging is daarnaast een ideaal middel om uw website constant te verreiken met “verse” content, wat een positief effect heeft op uw organische vindbaarheid (SEO). YourSite kan uw website verreiken met een aantrekkelijke blog die gemakkelijk zelf te onderhouden is. Verder zullen wij uw berichten voorzien van social share buttons en uitgebreide schrijver informatie waarmee u uw Authorrank en online expertise kunt verhogen.


Presentaties

Uw kennis en expertise verdient een professionele presentatie. Zelfs de meest waardevolle informatie kan ongeloofwaardig worden bij gebrek aan een professionele presentatie. U verzorgd de expertise, wij de presentatie hiervan. Denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes, PowerPoint presentaties en slideshows voor uw website. U kunt tevens bij ons terecht voor ontwerp van vlaggen en banners om uw aanwezigheid op beurzen en bijeenkomsten kenbaar te maken.


Foto & video

Om uw presentatie en geloofwaardigheid nog meer kracht bij te zetten kunt u bij YourSite terecht voor de ontwikkeling van professionele productfoto’s en video’s. Ook uw presentaties kunnen professioneel vastgelegd en bewerkt worden. Voor video’s kunt u denken aan instructie video’s van uw producten voor uw bestaande klanten of promotievideo’s om nieuwe klanten te informeren.

Delen:

Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie

Volg ons

 

Klantenportaal