Even stoom afblazen in Rotterdam

zodrOp 16 mei 2017 vindt de 4e editie van Zaken op de Rails plaats in het Museum Stoomdepot in Rotterdam-Hillegersberg. Tijdens dit fantastische B2B evenement zullen onze collega's van YourSite laten zien hoe je meer exposure krijgt op het web. Kom je ook?

Lees meer

Nieuwe website voor Van Dam & Kruidenier Advocaten

damkruOnlangs werkten wij aan de nieuwe website voor Van Dam & Kruidenier Advocaten. De opdracht was een geheel nieuwe 'look & feel' op een vertrouwd adres, voorzien van nieuwe functionaliteiten en natuurlijk een goed overzicht van de advocaten en hun expertise(s).

Lees meer

Een bedrijfswebsite: zelf bouwen of uitbesteden?

bedrijfswebsite zelf bouwen of uitbestedenWellicht sta je op het punt om voor je administratiekantoor een nieuwe website te bouwen. Moet je dit zelf doen met doe-het-zelf tools, vraag je een neefje om een website voor je te bouwen of ga je de bouw ervan uitbesteden? Een lastige afweging, waarbij je niet altijd over de juiste kennis beschikt om een goed keus te maken. In dit blog help ik je een stukje op weg.

Lees meer

Voldoet mijn website aan juridische eisen?

Voldoet mijn website aan de juridische eisen lEen website bouwen en onderhouden kan leuk en heel rendabel zijn voor je administratiekantoor, maar wat veel ondernemers vaak niet weten, is dat een website een juridische tijdbom kan zijn. Ben je daarom bewust van de juridische eisen die gelden voor de website van jouw bedrijf.

Lees meer

Heeft mijn bedrijf een moderne website nodig?

waarom is een moderne website interessantWaarom is een moderne website interessant voor mijn onderneming? Niet alleen administratiekantoren, maar ook mkb-ers in andere sectoren, worstelen regelmatig met deze vraag. Kies je voor een website, denk er dan goed over na wat je erop plaatst en welke uitstraling de website heeft.

Lees meer

Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie

Volg ons

 

Klantenportaal