Nieuwe website voor Van Dam & Kruidenier Advocaten

damkruOnlangs werkten wij aan de nieuwe website voor Van Dam & Kruidenier Advocaten. De opdracht was een geheel nieuwe 'look & feel' op een vertrouwd adres, voorzien van nieuwe functionaliteiten en natuurlijk een goed overzicht van de advocaten en hun expertise(s).

Lees meer

Een bedrijfswebsite: zelf bouwen of uitbesteden?

bedrijfswebsite zelf bouwen of uitbestedenWellicht sta je op het punt om voor je administratiekantoor een nieuwe website te bouwen. Moet je dit zelf doen met doe-het-zelf tools, vraag je een neefje om een website voor je te bouwen of ga je de bouw ervan uitbesteden? Een lastige afweging, waarbij je niet altijd over de juiste kennis beschikt om een goed keus te maken. In dit blog help ik je een stukje op weg.

Lees meer

Voldoet mijn website aan juridische eisen?

Voldoet mijn website aan de juridische eisen lEen website bouwen en onderhouden kan leuk en heel rendabel zijn voor je administratiekantoor, maar wat veel ondernemers vaak niet weten, is dat een website een juridische tijdbom kan zijn. Ben je daarom bewust van de juridische eisen die gelden voor de website van jouw bedrijf.

Lees meer

Heeft mijn bedrijf een moderne website nodig?

waarom is een moderne website interessantWaarom is een moderne website interessant voor mijn onderneming? Niet alleen administratiekantoren, maar ook mkb-ers in andere sectoren, worstelen regelmatig met deze vraag. Kies je voor een website, denk er dan goed over na wat je erop plaatst en welke uitstraling de website heeft.

Lees meer

Is uw website nog vindbaar sinds 21 april 2015?

yoursite googleSinds 21 april 2015 heeft Google de algoritmes van haar zoekmachine zodanig aangepast, dat mobiel-vriendelijke websites meer kans hebben om hoger in de zoekresultaten te verschijnen dan niet mobiel-vriendelijke websites.
Met die algoritmes bepaalt Google namelijk 'het belang' van een zoekresultaat en dus de rangschikking. Is uw website op die datum nog niet mobiel-vriendelijk, dan stuurt Google minder bezoekers naar uw website door en krijgt u een lagere ranking.

Lees meer

Uitnodiging Zaken op de Rails

YourSite neemt deel aan Zaken op de Rails - een flitsend zakenevenement op woensdag 20 mei in het Museumstoomdepot in Rotterdam. U bent van harte welkom!

Tussen de historische locomotieven zullen een 45-tal bedrijven zich presenteren. Op de beursvloer verwachten we 400 bezoekers dus volop de gelegenheid om te netwerken.

Mis dit evenement niet en meldt u aan via www.zakenopderails.nl.

Lees meer

Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie

Volg ons

 

Klantenportaal