Hosting & Onderhoud

Kiest u voor een YourSite website, dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de hosting van uw website. Bij YourSite hosten wij uw website op onze eigen schone en betrouwbare servers. Als full service webdesign bureau heeft u alles rondom uw website onder één dak. Van Webdesign tot Online marketing. Van domeinregistratie tot hosting van uw website én e-mail.


Hosting zonder zorgen

Bij het kiezen van uw hosting wordt u vaak overspoelt met verschillende pakketten en bijbehorende specificaties en is de keuze aan u. YourSite begrijpt dat het kiezen voor het juiste pakket een bijna onmogelijke opgave is voor de consument. Hoeveel webruimte heeft uw website nodig? Wat is MySQL? Wat kan ik met een FTP gebruiker? Allemaal zaken waar u zich bij YourSite geen zorgen om hoeft te maken. Bij YourSite stemmen wij uw pakket automatisch af op de eisen van uw website, zonder dat u hiervoor extra betaalt.

Bij YourSite  betaalt u één vast bedrag per maand. Hiervoor heeft u alles wat u nodig heeft voor uw website en heeft u geen gedoe met contracten, upgraden van uw pakket of kwaliteitsverlies, omdat u onvoldoende dataverkeer beschikbaar heeft.


Schoon en veilig dankzij onderhoud

Als u kiest voor YourSite als uw website host kiest u niet alleen voor de hosting van uw website en e-mail, maar ook voor het onderhoud van uw website en CMS systeem. Populaire CMS systemen zijn vatbaar voor hacks en aanvallen van buitenaf. Als deze niet goed onderhouden worden loopt uw website het risico dat hij offline gaat of u geen invloed meer heeft op de inhoud van uw website (terwijl u hier wel voor verantwoordelijk bent). Hosting bij YourSite betekent dat wij uw website ook onderhouden om onze servers schoon en veilig te houden voor u en andere gebruikers. Daarnaast laten wij u niet in de steek als u technische problemen heeft met uw website. Wij lossen het voor u op!

Delen:

Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie

Volg ons

 

Klantenportaal