facebook-3-24 twitter-24Zij gingen u voor - Startpunt

img-startpunt-siteStartpunt is een penitentiair programma en is een onderdeel van het Penitentiair Trajecten Centrum Rotterdam, kortweg PTC Rotterdam. Startpunt heeft zich tot doel gesteld om gedetineerden in de laatste fase van hun detentie, te begeleiden bij de terugkeer in de maatschappij.

Onlangs heeft YourSite de nieuwe website van Startpunt mogen opleveren, Dhr. Mooijenkind van Startpunt vertelt over zijn ervaringen:

"De vorige website van Startpunt voldeed niet aan onze wensen en was deprimerend om te zien. Aan YourSite de taak om een nieuwe, verfrissende website te ontwerpen die wél voldoet aan onze wensen, namelijk de site inzichtelijk maken voor deelnemers en werkgevers er toe te bewegen gedetineerden terug te helpen in de maatschappij."

En dat is gelukt! Startpunt noemt hun nieuwe website helemaal perfect. "De wensen en het idee wat wij bij Startpunt in ons hoofd hadden is door de medewerkers van YourSite omgezet in een mooi , creatief ontwerp. Na wat kleine afrondingen kon de site al online! Dankzij het Content Management Systeem kunnen wij straks zelf wijzigingen aanbrengen aan onze website, maar kunnen dit eventueel ook overlaten aan de medewerkers van YourSite. YourSite is een aanrader voor elk ander bedrijf."

Bezoek de website: www.start-punt.nl

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

YourSite Twitter