facebook-3-24 twitter-24Zij gingen u voor - Hootsen

administratiekantoor hootsenAdministratiekantoor Hootsen is een allround kantoor met een breed financieel en fiscaal dienstenpakket, gericht op ondernemers in het MKB. Met haar diensten levert zij maatwerk voor een eenmanszaak, vennootschap onder firma, B.V. of particulier. Daarnaast geeft de assurantie afdeling Financieel Adviesburo Hootsen advies bij hypotheken, levensverzekeringen, schadeverzekeringen, beleggen en sparen.

Onlangs heeft YourSite de nieuwe website van Administratiekantoor Hootsen mogen opleveren; Mevrouw Gerie Hootsen, vennoot van Administratiekantoor Hootsen, vertelt over haar ervaringen:

“Wij hadden een verouderde website die nodig aan vervanging toe was. De website was gewoon lastig om bij te werken en te onderhouden. Eerst een pagina maken in Frontpage en daarna uploaden via Cute FTP was wat dat betreft erg omslachtig. We waren dan ook toe aan een modernere website die meer mogelijkheden bood voor ons en onze relaties.”

Zij gingen u voor - POH-GGZ

img-poh-ggzDe Landelijke Vereniging POH-GGZ is een netwerk van praktijkondersteuners voor huisartsen in de geestelijke gezondheidszorg. De functie Praktijkondersteuner Huisarts – Geestelijke Gezondheidszorg is in 2007 ontstaan. Deze functie was nodig om de toenemende vraag naar hulp bij psychische en psychosociale problemen en de stijging van kosten van de relatief duurdere tweede lijn op te vangen.

Onlangs heeft YourSite de nieuwe website van POH-GGZ mogen opleveren; Mevrouw Esther Kersbergen van de Landelijke Vereniging POH-GGZ verteld over haar ervaringen:

“Onze oude website was echt aan vervanging toe. De website werd ervaren als ontoegankelijk en de vormgeving en kleursamenstelling vonden wij onaantrekkelijk en saai. In juli hebben wij een nieuw logo laten maken voor onze vereniging. Dit logo moest de leidraad gaan worden voor de vormgeving van onze nieuwe website.”

YourSite lanceert accountancywebsites.nl

YourSite lanceert accountancywebsites.nl Deze website heeft tot doel de intermediair kennis te laten maken met de nieuwste vormen van online communiceren met cliënten en toekomstige klanten via een moderne website. YourSite biedt accountants- en administratiekantoren 3 pakketten met diverse functionaliteiten voor een moderne, professionele accountancy website, die de profilering op het web van deze tijd laat zijn.

Een groter bereik met Facebook

img-facebookFacebook geldt tegenwoordig steeds meer als een verlengstuk van uw website. Via Facebook deelt u informatie, producten, links en acties met relaties binnen uw netwerk en daarbuiten. De 'LIKE' functie maakt van Facebook een unieke marketing tool, waarmee u op onnavolgbare wijze uw bereik kunt vergroten. Wanneer u interessante informatie of links met uw relaties deelt, is de kans groot dat men de 'Like' functie aanklikt en het bericht naar relaties binnen zijn/haar netwerk doorstuurt. Bovendien ontvangt uw relatie een notificatie van ieder bericht dat u plaatst.

Zij gingen u voor - Rical Hagrovex

img-rical-siteRical Hagrovex is een groothandel in reinigingsmiddelen, reinigingsmaterialen en machines, disposables en hygiënesystemen voor kantoor en industrie. Dhr. Rick van der Hooft vertelt over zijn ervaringen met YourSite.

"Omdat mijn site niet meer aan de eisen voldeed heb ik YourSite gevraagd een site te ontwikkelen die aan de nieuwste eisen van de zoekmachines voldoet. Dit was eigenlijk sneller dan verwacht gerealiseerd en in goed onderling overleg is mijn site gelanceerd met een mooie, frisse nieuwe look.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

YourSite Twitter

Nieuwsbrief

Aanmelden?
» klik hier

Als u voortaan onze nieuwsbrief wilt ontvangen, vul dan hier uw
e-mailadres in.